Demanen suspendre les classes presencials a la UAB pel brot de COVID-19 a la Vila Universitària

by | març 1, 2021 | Societat

El campus de la UAB | UAB

Els Col·lectius Assemblearis Universitaris (CAU-IAC) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) reclamen al rector, Javier Lafuente, l’aturada de l’activitat docent presencial. Ho fan després que s’hagi detectat un brot de COVID-19 entre estudiants a la Vila Universitària, i considerant “insensata i irresponsable” la decisió de reprendre la presencialitat de la docència de primer curs.

En un comunicat, asseguren que van advertir dels riscos de recuperar l’activitat a les aules, i per això demanen que es retorni a la situació prèvia i que es convoqui el Comitè de Seguretat i Salut per abordar a situació actual. El col·lectiu també adverteix a l’equip rector que no renunciarà “a cap via legal” per reivindicar dels seus drets.

Brot a la Vila Universitària

El 25 de febrer, es van detectar una vintena de positius de COVID-19 entre els residents de la Vila Universitària de la UAB. La universitat va requerir als 1.400 residents que es confinessin i el Departament de Salut va realitzar un cribratge amb PCR durant els dies 25 i 27. Salut esperava arribar a les 1.000 proves, de les quals encara no es coneix el resultat. 

FOTO: El campus de la UAB buit | UAB

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. 13 positius entre les 996 PCR fetes després d'un brot de Covid-19 a la Vila Universitària - BellaterraDiari - […] de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) reclamen al rector, Javier Lafuente, l’aturada de l’activitat docent presencial. Ho fan després que…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: