Acte vandàlic a l’EMD de Bellaterra

by | març 2, 2021 | Successos

acte vandàlic emd bellaterra

El passat 18 de febrer va produïr-se un acte vandàlic a l’edifici de l‘EMD de Bellaterra. Concretament va ser contra una de les portes de vidre del pis superior, el que dona a les oficines de l’EMD, porta sobre la qual es va projectar suposadament un objecte desconegut.

Des de l’EMD de Bellaterra han afirmat desconèixer el motiu i l’autoria de l’acte i han procedit a interposar denúncia al cos de Mossos d’Esquadra. La porta en qüestió es troba a la part de darrere de l’edifici i és de més difícil accés que no pas les portes principals, situades a baix.

acte vandàlic emd bellaterra
FOTOS: Imatges de l’acció | CEDIDES

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: