Acte vandàlic a l’EMD de Bellaterra

by | març 2, 2021 | Successos

acte vandàlic emd bellaterra

El passat 18 de febrer va produïr-se un acte vandàlic a l’edifici de l‘EMD de Bellaterra. Concretament va ser contra una de les portes de vidre del pis superior, el que dona a les oficines de l’EMD, porta sobre la qual es va projectar suposadament un objecte desconegut.

Des de l’EMD de Bellaterra han afirmat desconèixer el motiu i l’autoria de l’acte i han procedit a interposar denúncia al cos de Mossos d’Esquadra. La porta en qüestió es troba a la part de darrere de l’edifici i és de més difícil accés que no pas les portes principals, situades a baix.

acte vandàlic emd bellaterra
FOTOS: Imatges de l’acció | CEDIDES

Vols llegir més…?

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

Víctima mortal en un accident laboral a Sant Quirze del Vallès

n treballador d’una empresa de residus va morir ahir, dia 26 d’octubre, després de ser atropellat per un camió. L’accident laboral va succeir quan el camió va fer marxa enrere i va envestir el treballador dins del mateix recinte de l’empresa

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Aquest passat divendres 1 d’octubre, un cotxe es va incendiar a Bellaterra, a la sortida de Sant Cugat cap a Cerdanyola i concretament a la BV-1414 a l’alçada del pont que passa per sobre l’AP-7

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: