El BellaterraDiari en paper del mes de febrer del 2021

by | març 5, 2021 | BellaterraDiari en Paper

BellaterraDiari en paper

Ja heu vist el BellaterraDiari en paper de febrer? Inclou el resultat de les eleccions, una petita reflexió sobre l’ètica, la Unió de Veïns qui comunica que estrena nova web i les notícies més destacades del mes!

Ah! I també hi ha algunes fotos de Carnaval i els EPIs de les eleccions!

Veieu-lo a continuació en format digital o bé trobeu-lo a les vostres bústies o pel comerç. Seguim!

FOTO: Pau Quintana

Vols llegir més…?

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

Ja podreu trobar a les vostres bústies i als vostres comerços la nova edició del BellaterraDiari en paper per aquest mes de juliol. Un número que hem dedicat, sobretot, la Festa Major de Bellaterra fixant-nos en la seva trajectòria des que va néixer, l’any 1983, fins l’actualitat, assenyalant algunes dates significatives, que podreu trobar al nostre eix cronològic

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: