TEXT: Unió de Veïns de Bellaterra

“Com diu l’estudi que vàrem fer el 2015 “Actituds envers Bellaterra” (el podeu veure a la nova web que acabem d’estrenar), el teixit social de Bellaterra valora la possibilitat de disposar d’un habitatge amb espai i de fer-lo a la seva pròpia mida. Això es verbalitza amb la frase de “a Bellaterra cadascú està al seu propi castell”. També indicava que s’observava un cert refredament respecte el passat de les relacions veïnals.

Amb el pas del temps, i en bona part degut a aquesta estructura del teixit social, la urbanització i els espais comuns s’han anat deteriorant, sense les actualitzacions ni les millores esperables.

Pensem que ni l’Ajuntament de Cerdanyola s’hi ha esmerçat prou, ni l’EMD, comandada des de fa tres legislatures pel partit Gent x Bellaterra, ha aconseguit les millores necessàries. Segurament els veïns i les entitats tampoc hem estat prou units i reivindicatius durant aquests anys, per reclamar dites millores.

“Des de la Unió de Veïns volem trencar aquesta situació i fer un pas endavant cap una Unió més forta, més reivindicativa i exigent amb els poders polítics”

I per fer-ho més visible i animar a tots el veïns a sumar-s’hi, hem renovat el web. T’animem a navegar-hi. Veuràs que inclou sis seccions destacades: “Què fem”, on podeu veure quins són els nostres pilars i les accions en marxa; “Qui som”, on podreu veure qui forma part de la Junta Directiva; “Notícies”, on podreu llegir articles propis; “Estudis”, on podreu consultar els resultats dels estudis realitzats; “Història”, on podreu veure una síntesi de la nostra llarga trajectòria i “Contacte”, on podreu veure les dades de contacte i els horaris d’atenció.”

Unió de Veïns de Bellaterra

info@unioveinsbellaterra.cat

http://www.unioveinsbellaterra.cat

Fes-te soci/sòcia!