Recupera aquí l’Acte Central del Dia de la Dona

by | març 8, 2021 | Cultura

L’Ajuntament de Cerdanyola acompanyat per les entitats CordeDones i la companyia de teatre La Inestable de Bellaterra van protagonitzar l’Acte Central del Dia de la Dona 2021 a Cerdanyola, que va celebrar-se aquest dissabte 6 de març de forma virtual.

Entitats i diferents serveis municipals han col·laborat aquest any en l’organització d’un programa complet d’activitats que s’allargarà durant tot el mes de març. Consulta’l aquí.

Per la seva banda, l’Acte Central va consistir en una introducció per part de l’alcalde de Cerdanyola Carles Cordón qui destacava que: “les dones constitueixen el 70% de les treballadores del sistema sanitari, el 80% del personal dels serveis socials, el 84% de les treballadores de residències de gent gran, el 64% del personal dels establiments d’alimentació i el 86% del personal de neteja”. A més deia que “durant aquest any hem vist augmentar la precarietat de les dones en el mercat laboral i la feminització de la pobresa”. És per aquest motiu que el govern es planteja arribar al valor de la igualtat “en tots els àmbits”.

Per la seva banda, la companyia de teatre La Inestable de Bellaterra va presentar un monòleg de l’actriu i també Vocal de Cultura bellaterrenca Mei Barceló i l’entitat cerdanyolenca CordeDones diverses peces interpretades per a l’ocasió.

Podeu veure a continuació el monòleg a partir del minut 15 i escoltar el manifest a partir del 30.

FOTO: Captura de pantalla de l’Acte Central del Dia de la Dona 2021, virtual

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Festivals de cinema: oci cultural a la fresca

Festivals de cinema: oci cultural a la fresca

Catalunya és un país de mostres i festivals dedicats al setè art. A llarg de l’any es programen prop d’una cinquantena, sota el paraigua del Catalunya Film Festivals. Aquest estiu, amb la represa de les activitats culturals presencials, se celebraran un total de dotze festivals de cinema en diverses ciutats i poblacions del país

Els arpistes d’Arianna Savall, a concert

Els arpistes d’Arianna Savall, a concert

Fa 10 anys que la cantant i arpista bellaterrenca, Arianna Savall, va començar a donar classes de música a El Musical de Bellaterra. És justament en motiu d’aquesta celebració que Bellaterra acollirà el concert del grup d’arpes de El Musical el proper dissabte 19 de juny a les 20 hores

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: