Recupera aquí l’Acte Central del Dia de la Dona

by | març 8, 2021 | Cultura

L’Ajuntament de Cerdanyola acompanyat per les entitats CordeDones i la companyia de teatre La Inestable de Bellaterra van protagonitzar l’Acte Central del Dia de la Dona 2021 a Cerdanyola, que va celebrar-se aquest dissabte 6 de març de forma virtual.

Entitats i diferents serveis municipals han col·laborat aquest any en l’organització d’un programa complet d’activitats que s’allargarà durant tot el mes de març. Consulta’l aquí.

Per la seva banda, l’Acte Central va consistir en una introducció per part de l’alcalde de Cerdanyola Carles Cordón qui destacava que: “les dones constitueixen el 70% de les treballadores del sistema sanitari, el 80% del personal dels serveis socials, el 84% de les treballadores de residències de gent gran, el 64% del personal dels establiments d’alimentació i el 86% del personal de neteja”. A més deia que “durant aquest any hem vist augmentar la precarietat de les dones en el mercat laboral i la feminització de la pobresa”. És per aquest motiu que el govern es planteja arribar al valor de la igualtat “en tots els àmbits”.

Per la seva banda, la companyia de teatre La Inestable de Bellaterra va presentar un monòleg de l’actriu i també Vocal de Cultura bellaterrenca Mei Barceló i l’entitat cerdanyolenca CordeDones diverses peces interpretades per a l’ocasió.

Podeu veure a continuació el monòleg a partir del minut 15 i escoltar el manifest a partir del 30.

FOTO: Captura de pantalla de l’Acte Central del Dia de la Dona 2021, virtual

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: