Recupera aquí l’Acte Central del Dia de la Dona

by | març 8, 2021 | Cultura

L’Ajuntament de Cerdanyola acompanyat per les entitats CordeDones i la companyia de teatre La Inestable de Bellaterra van protagonitzar l’Acte Central del Dia de la Dona 2021 a Cerdanyola, que va celebrar-se aquest dissabte 6 de març de forma virtual.

Entitats i diferents serveis municipals han col·laborat aquest any en l’organització d’un programa complet d’activitats que s’allargarà durant tot el mes de març. Consulta’l aquí.

Per la seva banda, l’Acte Central va consistir en una introducció per part de l’alcalde de Cerdanyola Carles Cordón qui destacava que: “les dones constitueixen el 70% de les treballadores del sistema sanitari, el 80% del personal dels serveis socials, el 84% de les treballadores de residències de gent gran, el 64% del personal dels establiments d’alimentació i el 86% del personal de neteja”. A més deia que “durant aquest any hem vist augmentar la precarietat de les dones en el mercat laboral i la feminització de la pobresa”. És per aquest motiu que el govern es planteja arribar al valor de la igualtat “en tots els àmbits”.

Per la seva banda, la companyia de teatre La Inestable de Bellaterra va presentar un monòleg de l’actriu i també Vocal de Cultura bellaterrenca Mei Barceló i l’entitat cerdanyolenca CordeDones diverses peces interpretades per a l’ocasió.

Podeu veure a continuació el monòleg a partir del minut 15 i escoltar el manifest a partir del 30.

FOTO: Captura de pantalla de l’Acte Central del Dia de la Dona 2021, virtual

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: