Mor la cerdanyolenca Rosa Sagarra, ex-presidenta de l’ONG Veus Sense Fronteres

by | març 12, 2021 | Esqueles

La cerdanyolenca i ex-presidenta de l’ONG Veus Sense Fronteres, Rosa Sagarra Tió va morir el dimarts 9 de març. Sagarra va destacar a la ciutat pel seu paper com a activa defensora de la cooperació internacional i altre moviments socials. 

El fundador i ex-president de Veus Sense Fronteres,  el bellaterrenc Jordi Félez, ha escrit una carta per retre homenatge a Rosa Sagarra:

La Rosa no és dona de preterits. Lo seu és el futur i sobretot, el present. Un present ple a petar de vivències i emocions. Si no, no val la pena. La Rosa és així i així serà. La Rosa que es creix i motiva amb la gent i el seu escalf. La Rosa coratjosa que per sempre està amb nosaltres compartint il·lusions, entusiasmes i esforços. La Rosa que no ens deixarà mai i que fidelment ens estimarà com apassionadament estima la vida i el món. La nostra Rosa sense preterits, la que tant volem.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens deixa el Bellaterrenc Paco Leiva

Ens deixa el Bellaterrenc Paco Leiva

“Va morir massa aviat el dilluns 28 de juny als 60 anys. La imatge que acompanya aquest text és del dia que la família i els amics ben propers ho celebràvem. La cerimònia serà al Tanatori de Mirasol dissabte 3 de juliol a les 11 hores (hora a confirmar) i la vetlla a partir de demà 2 de juliol”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: