Accident matinal de trànsit a la plaça del Pi

by | març 15, 2021 | Successos

Una moto ha xocat contra un cotxe aquest matí a les 09.30 h al pas de peatons de la Plaça del Pi de Bellaterra. Un accident que ha deixat a la conductora de la moto amb lesions menys greus, però estesa a la carretera durant 15 minuts.

Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat la Policia Local que ha tallat la circulació pels dos carrils durant mitja hora i desviant els cotxes que passaven pel carrer Lluis de Ávalo, a més del cos de Bombers i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques, qui ha atès a la accidentada i després se l’han endut al CUAP de Sabadell. Al voltant de les 10 hores, el trànsit ha quedat reobert.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: