Accident matinal de trànsit a la plaça del Pi

by | març 15, 2021 | Successos

Una moto ha xocat contra un cotxe aquest matí a les 09.30 h al pas de peatons de la Plaça del Pi de Bellaterra. Un accident que ha deixat a la conductora de la moto amb lesions menys greus, però estesa a la carretera durant 15 minuts.

Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat la Policia Local que ha tallat la circulació pels dos carrils durant mitja hora i desviant els cotxes que passaven pel carrer Lluis de Ávalo, a més del cos de Bombers i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques, qui ha atès a la accidentada i després se l’han endut al CUAP de Sabadell. Al voltant de les 10 hores, el trànsit ha quedat reobert.

Vols llegir més…?

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Un robatori a Sabadell acaba amb una espectacular persecució

Diverses persones van entrar a l’empresa Astepimer de Sabadell el vespre del passat diumenge. La nau, d’un dels principals proveïdors de tecnologia de la marca Xiaomi està ubivada a 500 metres de la Policia Municipal, a la Zona Hermètica. Un robatori que va acabar amb una fugida i persecució de pel·lícula, que va acabar amb alguns dels agents policials ferits

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Un taxi s’incendia a Bellaterra

Aquest passat divendres 1 d’octubre, un cotxe es va incendiar a Bellaterra, a la sortida de Sant Cugat cap a Cerdanyola i concretament a la BV-1414 a l’alçada del pont que passa per sobre l’AP-7

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: