Tornen les tertúlies de Fòrum Bellaterra, aquest cop virtuals i sobre la Covid

by | març 15, 2021 | Cultura, Espai d'Entitats

El pròxim dijous 18 de març a les 19 hores tornaran les tertúlies de l’entitat bellaterrenca Fòrum Bellaterra, això sí, en un format completament virtual. La xerrada i posterior debat que se celebrava de forma mensual a Bellaterra abans de la pandèmia, es farà aquest cop mitjançant el programari de Zoom. Per disposar de l’enllaç cal enviar un e-mail a la direcció forumbellaterra@gmail.com

Sota el títol “COVID-19: vivències després d’un any de pandèmia“, el ponent serà el bellaterrenc Andrés Rueda, President de l’Associació de Directors de Residències de Gent Gran de Catalunya i coordinador estatal de l’Associació de Directors i Gerents de Serveis Socials.

Un testimoni que compartirà la seva visió amb la moderació de la metgessa i presidenta de Fòrum Bellaterra, Chus Cornellana. Una entitat que el passat mes de juliol va arribar ja als 5 anys de vida i que va haver d’ajornar la celebració per la situació sanitària i social.

FOTO: La Junta Actual de l’entitat Fòrum Bellaterra amb Miquel Angel Ramos, Conxa Antolín, Chus Cornellana i Manel Roig

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Els arpistes d’Arianna Savall, a concert

Els arpistes d’Arianna Savall, a concert

Fa 10 anys que la cantant i arpista bellaterrenca, Arianna Savall, va començar a donar classes de música a El Musical de Bellaterra. És justament en motiu d’aquesta celebració que Bellaterra acollirà el concert del grup d’arpes de El Musical el proper dissabte 19 de juny a les 20 hores

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: