Tornen les tertúlies de Fòrum Bellaterra, aquest cop virtuals i sobre la Covid

by | març 15, 2021 | Cultura, Espai d'Entitats

El pròxim dijous 18 de març a les 19 hores tornaran les tertúlies de l’entitat bellaterrenca Fòrum Bellaterra, això sí, en un format completament virtual. La xerrada i posterior debat que se celebrava de forma mensual a Bellaterra abans de la pandèmia, es farà aquest cop mitjançant el programari de Zoom. Per disposar de l’enllaç cal enviar un e-mail a la direcció forumbellaterra@gmail.com

Sota el títol “COVID-19: vivències després d’un any de pandèmia“, el ponent serà el bellaterrenc Andrés Rueda, President de l’Associació de Directors de Residències de Gent Gran de Catalunya i coordinador estatal de l’Associació de Directors i Gerents de Serveis Socials.

Un testimoni que compartirà la seva visió amb la moderació de la metgessa i presidenta de Fòrum Bellaterra, Chus Cornellana. Una entitat que el passat mes de juliol va arribar ja als 5 anys de vida i que va haver d’ajornar la celebració per la situació sanitària i social.

FOTO: La Junta Actual de l’entitat Fòrum Bellaterra amb Miquel Angel Ramos, Conxa Antolín, Chus Cornellana i Manel Roig

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: