Tornen les tertúlies de Fòrum Bellaterra, aquest cop virtuals i sobre la Covid

by | març 15, 2021 | Cultura, Espai d'Entitats

El pròxim dijous 18 de març a les 19 hores tornaran les tertúlies de l’entitat bellaterrenca Fòrum Bellaterra, això sí, en un format completament virtual. La xerrada i posterior debat que se celebrava de forma mensual a Bellaterra abans de la pandèmia, es farà aquest cop mitjançant el programari de Zoom. Per disposar de l’enllaç cal enviar un e-mail a la direcció forumbellaterra@gmail.com

Sota el títol “COVID-19: vivències després d’un any de pandèmia“, el ponent serà el bellaterrenc Andrés Rueda, President de l’Associació de Directors de Residències de Gent Gran de Catalunya i coordinador estatal de l’Associació de Directors i Gerents de Serveis Socials.

Un testimoni que compartirà la seva visió amb la moderació de la metgessa i presidenta de Fòrum Bellaterra, Chus Cornellana. Una entitat que el passat mes de juliol va arribar ja als 5 anys de vida i que va haver d’ajornar la celebració per la situació sanitària i social.

FOTO: La Junta Actual de l’entitat Fòrum Bellaterra amb Miquel Angel Ramos, Conxa Antolín, Chus Cornellana i Manel Roig

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: