El pròxim dijous 18 de març a les 19 hores tornaran les tertúlies de l’entitat bellaterrenca Fòrum Bellaterra, això sí, en un format completament virtual. La xerrada i posterior debat que se celebrava de forma mensual a Bellaterra abans de la pandèmia, es farà aquest cop mitjançant el programari de Zoom. Per disposar de l’enllaç cal enviar un e-mail a la direcció forumbellaterra@gmail.com

Sota el títol “COVID-19: vivències després d’un any de pandèmia“, el ponent serà el bellaterrenc Andrés Rueda, President de l’Associació de Directors de Residències de Gent Gran de Catalunya i coordinador estatal de l’Associació de Directors i Gerents de Serveis Socials.

Un testimoni que compartirà la seva visió amb la moderació de la metgessa i presidenta de Fòrum Bellaterra, Chus Cornellana. Una entitat que el passat mes de juliol va arribar ja als 5 anys de vida i que va haver d’ajornar la celebració per la situació sanitària i social.

FOTO: La Junta Actual de l’entitat Fòrum Bellaterra amb Miquel Angel Ramos, Conxa Antolín, Chus Cornellana i Manel Roig