Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat van detenir el dia 12 de març un home, de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Rubí, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència comés a Sant Cugat.

Els fets es van produir l’11 de març pels volts de les 22:05 hores a l’estació de tren de Mira-sol quan es va rebre l’avís d’un robatori violent per part de tres homes. La patrulla un cop al lloc va saber que un dels homes li va sostreure de manera violenta una cadena d’or que duia al coll un home, mentre els altres dos nois el cobrien.

De seguida es va fer recerca i els agents van localitzar i aturar dos homes que es trobaven en un carrer prop de l’estació i que coincidien amb la descripció. En aquell mateix moment es va verificar per imatges que en efecte un dels homes que tenien aturat va resultar ser qui va realitzar l’estrebada a l’home. En el moment de procedir a la detenció el jove es va enfrontar als agents amb cops i puntades de peu i desobeint les ordres dels agents. 

Per aquest motiu els agents van procedir a la detenció del jove per un delicte de robatori amb violència i intimidació i resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

El detingut va passar a disposició judicial l’endemà davant el jutjat en funcions de guàrdia de Rubí que va decretar el seu ingrés en un centre penitenciari de joves.

La investigació continua oberta per tal de localitzar els altres dos homes que van participar en el robatori.

FOTO: Imatge d’arxiu de l’estació de FGC de Sant Cugat | Laia TR