Emotiu retorn de les tertúlies del Fòrum Bellaterra

by | març 22, 2021 | Cultura, Espai d'Entitats, Societat

Fòrum Bellaterra

El dijous 18 de març varen tornar les tertúlies de l’entitat bellaterrenca Fòrum Bellaterra. Es tractava de la primera edició virtual des que es va declarar l’estat d’alarma, ara fa més d’un any, i va tenir una forta càrrega emotiva pel tema que la seva junta va decidir tractar: les vivències en primera persona del bellaterrenc Andrés Rueda, gerent d’una residència de Gent Gran a Terrassa i President de l’Associació de Residències de Gent Gran de Catalunya, entre altres.

Sovint entre llàgrimes, l’Andrés explicava com havia sentit que “tothom els havia deixat sols”.  Tant pel que fa als governs, com pels mitjans de comunicació, que sovint els acusaven de ser els “dolents”, emmig d’una situació crítica sense prou material, ni personal sanitari.

A continuació va relatar els problemes de subministrament de material amb els quals es van trobar per part de la Generalitat i, finalment, les actuals denúncies per negligències que tot d’una es troben ara per part de les famílies i fills dels seus residents. Una situació que, segons explicava, els va sobrepassar mentre aplicaven estrictes normes de convivència. A l’acte hi varen assitir una trentena de persones connectades a través de la plataforma  de videotrucada Zoom.  

FOTO: Captura de l’acte virtual

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: