Emotiu retorn de les tertúlies del Fòrum Bellaterra

by | març 22, 2021 | Cultura, Espai d'Entitats, Societat

Fòrum Bellaterra

El dijous 18 de març varen tornar les tertúlies de l’entitat bellaterrenca Fòrum Bellaterra. Es tractava de la primera edició virtual des que es va declarar l’estat d’alarma, ara fa més d’un any, i va tenir una forta càrrega emotiva pel tema que la seva junta va decidir tractar: les vivències en primera persona del bellaterrenc Andrés Rueda, gerent d’una residència de Gent Gran a Terrassa i President de l’Associació de Residències de Gent Gran de Catalunya, entre altres.

Sovint entre llàgrimes, l’Andrés explicava com havia sentit que “tothom els havia deixat sols”.  Tant pel que fa als governs, com pels mitjans de comunicació, que sovint els acusaven de ser els “dolents”, emmig d’una situació crítica sense prou material, ni personal sanitari.

A continuació va relatar els problemes de subministrament de material amb els quals es van trobar per part de la Generalitat i, finalment, les actuals denúncies per negligències que tot d’una es troben ara per part de les famílies i fills dels seus residents. Una situació que, segons explicava, els va sobrepassar mentre aplicaven estrictes normes de convivència. A l’acte hi varen assitir una trentena de persones connectades a través de la plataforma  de videotrucada Zoom.  

FOTO: Captura de l’acte virtual

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

Barris de Valldoreix fa anys que han de conviure amb el soroll continu que procedeix de l’autopista AP-7. Fa dues dècades, un grup de veïns ja reivindicava solucions per rebaixar el brunzit dels vehicles que pateixen dia i nit.

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a més de preparar els Centres d’Atenció Primària (CAP) per la vacunació de la Covid-19, ha posat en marxa altres punts de vacunació amb l’objectiu de vacunar de forma més àgil i còmoda.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: