Emotiu retorn de les tertúlies del Fòrum Bellaterra

by | març 22, 2021 | Cultura, Espai d'Entitats, Societat

Fòrum Bellaterra

El dijous 18 de març varen tornar les tertúlies de l’entitat bellaterrenca Fòrum Bellaterra. Es tractava de la primera edició virtual des que es va declarar l’estat d’alarma, ara fa més d’un any, i va tenir una forta càrrega emotiva pel tema que la seva junta va decidir tractar: les vivències en primera persona del bellaterrenc Andrés Rueda, gerent d’una residència de Gent Gran a Terrassa i President de l’Associació de Residències de Gent Gran de Catalunya, entre altres.

Sovint entre llàgrimes, l’Andrés explicava com havia sentit que “tothom els havia deixat sols”.  Tant pel que fa als governs, com pels mitjans de comunicació, que sovint els acusaven de ser els “dolents”, emmig d’una situació crítica sense prou material, ni personal sanitari.

A continuació va relatar els problemes de subministrament de material amb els quals es van trobar per part de la Generalitat i, finalment, les actuals denúncies per negligències que tot d’una es troben ara per part de les famílies i fills dels seus residents. Una situació que, segons explicava, els va sobrepassar mentre aplicaven estrictes normes de convivència. A l’acte hi varen assitir una trentena de persones connectades a través de la plataforma  de videotrucada Zoom.  

FOTO: Captura de l’acte virtual

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: