El dijous 18 de març varen tornar les tertúlies de l’entitat bellaterrenca Fòrum Bellaterra. Es tractava de la primera edició virtual des que es va declarar l’estat d’alarma, ara fa més d’un any, i va tenir una forta càrrega emotiva pel tema que la seva junta va decidir tractar: les vivències en primera persona del bellaterrenc Andrés Rueda, gerent d’una residència de Gent Gran a Terrassa i President de l’Associació de Residències de Gent Gran de Catalunya, entre altres.

Sovint entre llàgrimes, l’Andrés explicava com havia sentit que “tothom els havia deixat sols”.  Tant pel que fa als governs, com pels mitjans de comunicació, que sovint els acusaven de ser els “dolents”, emmig d’una situació crítica sense prou material, ni personal sanitari.

A continuació va relatar els problemes de subministrament de material amb els quals es van trobar per part de la Generalitat i, finalment, les actuals denúncies per negligències que tot d’una es troben ara per part de les famílies i fills dels seus residents. Una situació que, segons explicava, els va sobrepassar mentre aplicaven estrictes normes de convivència. A l’acte hi varen assitir una trentena de persones connectades a través de la plataforma  de videotrucada Zoom.  

FOTO: Captura de l’acte virtual