Catalunya mantindrà “amb tota probabilitat” les restriccions vigents per Setmana Santa

by | març 23, 2021 | Societat

La portaveu del govern en funcions, Meritxell Budó, ha assegurat que si es continua amb la tendència actual de la pandèmia, les restriccions vigents a Catalunya es prorrogaran per Setmana Santa “amb molta probabilitat”. En la roda de premsa posterior als acords de govern, Budó ha dit que entre dimecres i dijous el Procicat decidirà com cal actuar els propers dies.

Tot i que considera que es podran mantenir les mesures, la portaveu també ha insistit que, en última instància, dependrà de com evolucionin les dades epidemiològiques. En aquest sentit, recorda que s’ha detectat un estancament en la baixada de la corba de la tercera onada i, fins i tot, “petits increments” en alguns indicadors com la incidència acumulada, l’Rt, i la positivitat en els tests d’antígens.

El plantejament del govern de mantenir les actuals restriccions per Setmana Santa contrasta amb la “màxima preocupació” del Ministeri de Sanitat que aquest dilluns ha posat sobre la taula la possibilitat fins i tot d’endurir les restriccions que es van acordar amb les comunitats autònomes.

FOTO: Meritxell Budó, en roda de premsa el 23 de març a les 13 hores | ACN

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

La falta de pluges i l’augment de la temperatura viscuda durant les darreres setmanes ha fet saltar les alarmes sobre el perill que Collserola pateixi un incendi important durant aquest estiu. De fet, ja en són 5 els incendis que han cremat el parc natural en els darrers 2 mesos

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

S’apropa la revetlla de Sant Joan, i amb ella l’arribada de noves directrius per flexibilitzar les mesures anti-covid. Així doncs, cauran el límit de persones que es poden trobar a reunions socials i famliars, ampliarà el nombre màxim de persones que poden seure a taula i s’autoritzarà habilitar espais de ball, com envelats. També es permetrà la reobertura l’oci nocturn

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: