Catalunya mantindrà “amb tota probabilitat” les restriccions vigents per Setmana Santa

by | març 23, 2021 | Societat

La portaveu del govern en funcions, Meritxell Budó, ha assegurat que si es continua amb la tendència actual de la pandèmia, les restriccions vigents a Catalunya es prorrogaran per Setmana Santa “amb molta probabilitat”. En la roda de premsa posterior als acords de govern, Budó ha dit que entre dimecres i dijous el Procicat decidirà com cal actuar els propers dies.

Tot i que considera que es podran mantenir les mesures, la portaveu també ha insistit que, en última instància, dependrà de com evolucionin les dades epidemiològiques. En aquest sentit, recorda que s’ha detectat un estancament en la baixada de la corba de la tercera onada i, fins i tot, “petits increments” en alguns indicadors com la incidència acumulada, l’Rt, i la positivitat en els tests d’antígens.

El plantejament del govern de mantenir les actuals restriccions per Setmana Santa contrasta amb la “màxima preocupació” del Ministeri de Sanitat que aquest dilluns ha posat sobre la taula la possibilitat fins i tot d’endurir les restriccions que es van acordar amb les comunitats autònomes.

FOTO: Meritxell Budó, en roda de premsa el 23 de març a les 13 hores | ACN

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: