La Parròquia demana inscriure’s per assistir a les celebracions de Setmana Santa

by | març 25, 2021 | Cultura

La Parròquia de Santa Creu proposa una pàgina web per inscriure’s a les celebracions de Setmana Santa. Un sistema que facilitarà la gestió dels serveis i activitats de l’entitat en la situació de pandèmia

En el moment actual, el Procicat sí que permet els actes religiosos i cerimònies civils, però limitatsl al 30 per cent de l’aforament i a un nombre màxim de 500 persones, sempre respectant les mesures de seguretat. 

És per això que la Parròquia,  ha posat al nostre abast un formulari per inscriure’s a cada acte en què es vulgui assistir. S’hi demana el nom, el telèfon de contacte i els acompanyants, que podran ser entre 2 i 10 persones. 

Les celebracions de Setmana Santa començaran el dissabte 27 de març a les 20 hores del vespre i diumenge 28 a les 13 hores del migdia, quan se celebrarà la Benedicció i la Missa de Rams. El dilluns, dimarts i dimecres, cada dia a les 20 hores se celebraran les misses corresponents.

La següent cita serà pel dijous 1 d’abril a les 20 hores del vespre amb els Oficis de Dijous Sant i a les 21.30 hores, l’adorció. El divendres 2 d’abril de celebrarà la Passió del senyor a les 12 hores del migdia  i a les 17 hores hi tindrà lloc el viacrucis.

Finalment, el dissabte dia 3, a les 20h se celebrarà la Solemna Vetlla Pasqual i el diumenge 4 d’abril a les 13.15 hores la Solemne Missa de Pasqua

Uns actes adaptats a unes noves mesures que ja es van posar en marxa abans de les misses de Nadal i pels que s’opta, de nou, en aquesta ocasió. A més de la inscripció prèvia també es van habilitar llocs especials i es va demanar puntualitat als assistents, que podien assistir-hi amb fins a 30 minuts d’antelació.

Aquí podreu consultar els horaris de les celebracions:

FOTO: Parròquia de Santa Creu| Pau Quintana

Vols llegir més…?

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

BicMan signarà el seu llibre a la botiga de Cerdanyola Impressions.cat

El conegut ‘BicMan’ en les xarxes socials (sobretot a Instagram) aterra a la botiga ‘Impressions.cat’ de Cerdanyola, ubicat al carrer de Santa Marcel·lina, per tal de signar el seu llibre: un recull d’il·lustracions dibuixades amb el famós i típic boli de la marca ‘bic’.

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

Els joves de 18 anys rebran un bo cultural de 400 euros

El Govern espanyol destinarà part dels pressupostos a incentivar la cultura entre els més joves, concretament els que compleixin 18 anys el 2022, que rebran una ajuda directa de 400 euros per la compra de llibres o el consum de teatre, cinema, música i dansa

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Arriba el 14è concurs literari AMIC-Ficcions

Ja s’han obert les inscripcions per participar al 14è concurs literari per a joves “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Un certamen que té com a objectiu impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà que en la darrera edició va aplegar més de 2970 estudiants de més de 223 instituts de tots els Països Catalans

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: