La Parròquia demana inscriure’s per assistir a les celebracions de Setmana Santa

by | març 25, 2021 | Cultura

La Parròquia de Santa Creu proposa una pàgina web per inscriure’s a les celebracions de Setmana Santa. Un sistema que facilitarà la gestió dels serveis i activitats de l’entitat en la situació de pandèmia

En el moment actual, el Procicat sí que permet els actes religiosos i cerimònies civils, però limitatsl al 30 per cent de l’aforament i a un nombre màxim de 500 persones, sempre respectant les mesures de seguretat. 

És per això que la Parròquia,  ha posat al nostre abast un formulari per inscriure’s a cada acte en què es vulgui assistir. S’hi demana el nom, el telèfon de contacte i els acompanyants, que podran ser entre 2 i 10 persones. 

Les celebracions de Setmana Santa començaran el dissabte 27 de març a les 20 hores del vespre i diumenge 28 a les 13 hores del migdia, quan se celebrarà la Benedicció i la Missa de Rams. El dilluns, dimarts i dimecres, cada dia a les 20 hores se celebraran les misses corresponents.

La següent cita serà pel dijous 1 d’abril a les 20 hores del vespre amb els Oficis de Dijous Sant i a les 21.30 hores, l’adorció. El divendres 2 d’abril de celebrarà la Passió del senyor a les 12 hores del migdia  i a les 17 hores hi tindrà lloc el viacrucis.

Finalment, el dissabte dia 3, a les 20h se celebrarà la Solemna Vetlla Pasqual i el diumenge 4 d’abril a les 13.15 hores la Solemne Missa de Pasqua

Uns actes adaptats a unes noves mesures que ja es van posar en marxa abans de les misses de Nadal i pels que s’opta, de nou, en aquesta ocasió. A més de la inscripció prèvia també es van habilitar llocs especials i es va demanar puntualitat als assistents, que podien assistir-hi amb fins a 30 minuts d’antelació.

Aquí podreu consultar els horaris de les celebracions:

FOTO: Parròquia de Santa Creu| Pau Quintana

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: