La Parròquia de Santa Creu proposa una pàgina web per inscriure’s a les celebracions de Setmana Santa. Un sistema que facilitarà la gestió dels serveis i activitats de l’entitat en la situació de pandèmia

En el moment actual, el Procicat sí que permet els actes religiosos i cerimònies civils, però limitatsl al 30 per cent de l’aforament i a un nombre màxim de 500 persones, sempre respectant les mesures de seguretat. 

És per això que la Parròquia,  ha posat al nostre abast un formulari per inscriure’s a cada acte en què es vulgui assistir. S’hi demana el nom, el telèfon de contacte i els acompanyants, que podran ser entre 2 i 10 persones. 

Les celebracions de Setmana Santa començaran el dissabte 27 de març a les 20 hores del vespre i diumenge 28 a les 13 hores del migdia, quan se celebrarà la Benedicció i la Missa de Rams. El dilluns, dimarts i dimecres, cada dia a les 20 hores se celebraran les misses corresponents.

La següent cita serà pel dijous 1 d’abril a les 20 hores del vespre amb els Oficis de Dijous Sant i a les 21.30 hores, l’adorció. El divendres 2 d’abril de celebrarà la Passió del senyor a les 12 hores del migdia  i a les 17 hores hi tindrà lloc el viacrucis.

Finalment, el dissabte dia 3, a les 20h se celebrarà la Solemna Vetlla Pasqual i el diumenge 4 d’abril a les 13.15 hores la Solemne Missa de Pasqua

Uns actes adaptats a unes noves mesures que ja es van posar en marxa abans de les misses de Nadal i pels que s’opta, de nou, en aquesta ocasió. A més de la inscripció prèvia també es van habilitar llocs especials i es va demanar puntualitat als assistents, que podien assistir-hi amb fins a 30 minuts d’antelació.

Aquí podreu consultar els horaris de les celebracions:

FOTO: Parròquia de Santa Creu| Pau Quintana