L’edició del març de BellaterraDiari en paper

by | març 29, 2021 | BellaterraDiari en Paper

Ja tenim aquí l’edició en paper de BellaterraDiari pel mes de març!

Aquest mes parlem amb el veïnat de Bellaterra sobre els seus plans per aquesta Setmana Santa atípica. També explicarem els canvis en els agents cívics, la concentració contra la “repressió” dels presos polítics que va tenir lloc el passat 9 de març, el paper de David González com a regidor i diputat, l’emotiu retorn de les tertúlies del Fòrum de Bellaterra i l’aprovació d’una gestió pública de l’aigua.

Trobareu aquesta edició número 30 a les bústies i comerços de Bellaterra o també el podeu consultar a continuació en format digital:

FOTO: L’edició del mes de març en paper | Laia Tardós Roda

Vols llegir més…?

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

Ja podreu trobar a les vostres bústies i als vostres comerços la nova edició del BellaterraDiari en paper per aquest mes de juliol. Un número que hem dedicat, sobretot, la Festa Major de Bellaterra fixant-nos en la seva trajectòria des que va néixer, l’any 1983, fins l’actualitat, assenyalant algunes dates significatives, que podreu trobar al nostre eix cronològic

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: