Ajudes de prevenció d’incendis als Parcs Naturals

by | març 30, 2021 | Societat

La Diputació de Barcelona ha aprovat ajudes de 5,6 milions d’euros  per diversos Ajuntaments de la demarcació destinats a actuacions de prevenció d’incendis. Un pressupost que es traduirà en en accions com el manteniment, consolidació, millora d’accés a la xarxa viària bàsica i subministraments de punts d’aigua.

Quins són els Ajuntaments que rebran aquestes ajudes?

 Els municipis destinataris d’aquest pressupost seran els inclosos al Pla Infocat, els que formin part d’un espai Natural de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació o tinguin redactat el Pla de Prevenció.

A cada municipi li correspondrà un import calculat a partir del càlcul de la superfície forestal que disposa i la seva continuïtat en l’execució de les actuacions, que s’han de dur a terme entre el 2021 i 2022.

Un  tipus d’ajudes encaixades dins del Pla municipal de prevenció d’incendis forestals i a les que se’ls està donant especialment importància després de viure uns estius secs i amb onades de calor extrema. Condicions que han suposat una altra probabilitat d’incendis, per les quals s’han pres mesures, com la prohibició de no fer foc a menys de 500 metre de zones boscoses.

FOTO: Collserola vista des de Bellaterra | Pau Quintana

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: