EDITORIAL | “Conèixer el terreny i parlar”

by | abr. 6, 2021 | Editorial

L’editorial d’aquest mes la volem dedicar a parlar sobre les diferències que trobem a l’hora d’escollir, presentar i explicar qualsevol tema en l’àmbit comunicatiu. L’òptica amb la qual mirem és primordial quan tractem d’enfocar qualsevol qüestió, però també els esforços que esmercem en conèixer prou les múltiples realitats i invisibilitats que els envolten. És a dir, que les coses es veuen diferents segons si decideixes apropar-t’hi o no, conèixer-ho o no, parlar-hi o no… Els temes canvien radicalment quan els comentes amb la gent i, en definitiva, quan tens la valentia de deixar que et passin d’anada i tornada per la pell. Aquests són els equilibris que fan cada dia els diaris abans de publicar qualsevol qüestió, sumats als factors de temps, interès, formació… Des d’aquest petit espai mensual us volem saludar i convidar a gaudir de la informació de proximitat. Un contingut elaborat amb cura per a tots i totes vosaltres i que segurament us connecta i us fa sentir part d’una mateixa comunitat.

Des d’aquest petit espai us volem convidar a gaudir de la informació de proximitat

Com si d’un fil invisible es tractés, l’actualitat local passa com un tren cada mes per casa vostra. O cada minut pels vostres telèfons mòbils. Us convidem a gaudir-ne i a formar-ne part.

FOTO: Veïnat davant de l’EMD | Laia Tardós

Vols llegir més…?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

EDITORIAL | Twitter és un lloc real?

Aquest mes d’octubre una vocal de l’EMD ha dimitit per una polèmica ocorreguda a la xarxa social Twitter. L’escàndol tenia a veure amb uns comentaris considerats “inapropiats” per a una persona amb la seva representativitat.

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

EDITORIAL | ‘Pel camí del mig’

L’organització de la Festa Major 2021 ha començat bastant malament. Després de més d’un any sense celebracions per la pandèmia, la participació de les entitats al primer Consell de Cultura – on s’han de perfilar tots els preparatius de la festa local – ha estat més que preocupant: 4 entitats sobre un total de 24 associacions que tenim a Bellaterra

Sortejar el sopar de la Festa Major

Sortejar el sopar de la Festa Major

En el moment de tancar aquest exemplar som 26 de maig i totes les entitats de Bellaterra han rebut un correu informant-los que a dia 28 de maig es farà un sorteig telemàtic per decidir qui es farà càrrec del sopar de la Festa Major 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: