L’editorial d’aquest mes la volem dedicar a parlar sobre les diferències que trobem a l’hora d’escollir, presentar i explicar qualsevol tema en l’àmbit comunicatiu. L’òptica amb la qual mirem és primordial quan tractem d’enfocar qualsevol qüestió, però també els esforços que esmercem en conèixer prou les múltiples realitats i invisibilitats que els envolten. És a dir, que les coses es veuen diferents segons si decideixes apropar-t’hi o no, conèixer-ho o no, parlar-hi o no… Els temes canvien radicalment quan els comentes amb la gent i, en definitiva, quan tens la valentia de deixar que et passin d’anada i tornada per la pell. Aquests són els equilibris que fan cada dia els diaris abans de publicar qualsevol qüestió, sumats als factors de temps, interès, formació… Des d’aquest petit espai mensual us volem saludar i convidar a gaudir de la informació de proximitat. Un contingut elaborat amb cura per a tots i totes vosaltres i que segurament us connecta i us fa sentir part d’una mateixa comunitat.

Des d’aquest petit espai us volem convidar a gaudir de la informació de proximitat

Com si d’un fil invisible es tractés, l’actualitat local passa com un tren cada mes per casa vostra. O cada minut pels vostres telèfons mòbils. Us convidem a gaudir-ne i a formar-ne part.

FOTO: Veïnat davant de l’EMD | Laia Tardós