Diploma de la Marató de TV3 per La inestable

by | abr. 6, 2021 | Cultura

La Fundació de La Marató de TV3 ha agraït a l’Associació cultural La Inestable la participació a la darrera edició de la marató a través de la seva obra teatral “And the Oscar should go to…”. El que ells defineixen com el petit gra de sorra que s’ha aportat des de Bellaterra a aquesta causa”.

Una peça de microteatre de l’autor Marc Egea, gravada en format de curtmetratge que gira al voltant de l’èxit i la fama, protagonitzada per Julieta Vilaplana i Albert Gallemí i dirigida per Marc Lorenzo, que podreu visualitzar si premeu aquí.

Amb la rebuda d’aquest diploma, la companyia vol donar les gràcies a totes les persones que van col·laborar-hi compartint-lo amb elles:

Foto: Els dos actors de l’obra | cedida per La Inestable

Vols llegir més…?

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

El conte infantil que tracta el dol infantil aterra a Cerdanyola

La mort, un dels temes tabús socials, es posa damunt de la taula a través d’un conte infantil. L’autora, Sílvia Espín, i la i·lustradora, Cristina H. Romero, tracten el dolor de perdre a un igual quan encara ets massa jove per entendre-ho. El conte titulat Caixes, caixes i més caixes, serà presentat per les seves autores el dimarts 25 de gener a les 18.30h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: