Diploma de la Marató de TV3 per La inestable

by | abr. 6, 2021 | Cultura

La Fundació de La Marató de TV3 ha agraït a l’Associació cultural La Inestable la participació a la darrera edició de la marató a través de la seva obra teatral “And the Oscar should go to…”. El que ells defineixen com el petit gra de sorra que s’ha aportat des de Bellaterra a aquesta causa”.

Una peça de microteatre de l’autor Marc Egea, gravada en format de curtmetratge que gira al voltant de l’èxit i la fama, protagonitzada per Julieta Vilaplana i Albert Gallemí i dirigida per Marc Lorenzo, que podreu visualitzar si premeu aquí.

Amb la rebuda d’aquest diploma, la companyia vol donar les gràcies a totes les persones que van col·laborar-hi compartint-lo amb elles:

Foto: Els dos actors de l’obra | cedida per La Inestable

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

Ignasi Roda: ‘La inestable no es rendeix’

A principis dels 90 de segle passat, una família de Bellaterra va demanar a La Companyia Inestable de Bellaterra que els suggerís una idea per fer una celebració. Aleshores les forces imaginatives de Bellaterra es congriaven entorn de l’associació Amics de Bellaterra i els qui es volien lliurar a l’aventura interpretativa canalitzaven la seva gosadia a través de La Inestable i els seus muntatges i impromptus teatrals

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: