Diploma de la Marató de TV3 per La inestable

by | abr. 6, 2021 | Cultura

La Fundació de La Marató de TV3 ha agraït a l’Associació cultural La Inestable la participació a la darrera edició de la marató a través de la seva obra teatral “And the Oscar should go to…”. El que ells defineixen com el petit gra de sorra que s’ha aportat des de Bellaterra a aquesta causa”.

Una peça de microteatre de l’autor Marc Egea, gravada en format de curtmetratge que gira al voltant de l’èxit i la fama, protagonitzada per Julieta Vilaplana i Albert Gallemí i dirigida per Marc Lorenzo, que podreu visualitzar si premeu aquí.

Amb la rebuda d’aquest diploma, la companyia vol donar les gràcies a totes les persones que van col·laborar-hi compartint-lo amb elles:

Foto: Els dos actors de l’obra | cedida per La Inestable

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: