Excel·lent acollida d’hortolans de Bellaterra

by | abr. 6, 2021 | Societat

La sessió virtual sobre l’hort a casa que va organitzar la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) es va celebrar dilluns passat. Uns 20 veïns van assistir en aquesta sessió informativa destinada a millorar o ampliar els coneixements sobre horticultura.

L’Iñigo, professional d’Èlia Garden de Sant Cugat va donar a conèixer els requisits per tenir un hort a casa i va parlar dels fruits i vegetals més adients per cada zona i temporada, així com els punts principals per tenir en compte l’èxit.

Una iniciativa que busca, més enllà de proporcionar coneixements sobre horticultura, impulsar una Bellaterra més cohesionada, sana i sostenible. És per això que es va proposar la creació del grup “Hortolans de Bellaterra”, que pretén enfortir llaços entre veïns tot promovent un estil de vida sostenible. T’hi pots unir accedint a aquest formulari.

FOTO: Cedida per la Unió de Veïns de Bellaterra

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: