Excel·lent acollida d’hortolans de Bellaterra

by | abr. 6, 2021 | Societat

La sessió virtual sobre l’hort a casa que va organitzar la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) es va celebrar dilluns passat. Uns 20 veïns van assistir en aquesta sessió informativa destinada a millorar o ampliar els coneixements sobre horticultura.

L’Iñigo, professional d’Èlia Garden de Sant Cugat va donar a conèixer els requisits per tenir un hort a casa i va parlar dels fruits i vegetals més adients per cada zona i temporada, així com els punts principals per tenir en compte l’èxit.

Una iniciativa que busca, més enllà de proporcionar coneixements sobre horticultura, impulsar una Bellaterra més cohesionada, sana i sostenible. És per això que es va proposar la creació del grup “Hortolans de Bellaterra”, que pretén enfortir llaços entre veïns tot promovent un estil de vida sostenible. T’hi pots unir accedint a aquest formulari.

FOTO: Cedida per la Unió de Veïns de Bellaterra

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La UAB treballarà sense ordinadors durant aquesta setmana

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) no impartirà classes virtuals o que necessitin ordinadors durant, almenys, la resta de la setmana a causa d’un atac informàtic  que va patir el centre aquest dilluns. Una anomalia que ha obligat a desconnectar tots els sistemes, la qual cosa ha deixat sense correu electrònic i més serveis a tots els alumnes

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Escoles de Cerdanyola participen en una gimcana per conèixer els comerços amics

Aquells comerços diposats i oberts a ajudar als infants i joves quan comencen a deslaçar-se sols per arribar fins a l’escola són els que és denominen “Comerços Amics dels camins escolars”. I és precisament perquè els infants els puguin conèixer que la Comissió del Projecte Educatiu de Ciutat ha organitzat una gincana per ajudar-los a localitzar aquests establiments en els seus camins escolars

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: