La sessió virtual sobre l’hort a casa que va organitzar la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) es va celebrar dilluns passat. Uns 20 veïns van assistir en aquesta sessió informativa destinada a millorar o ampliar els coneixements sobre horticultura.

L’Iñigo, professional d’Èlia Garden de Sant Cugat va donar a conèixer els requisits per tenir un hort a casa i va parlar dels fruits i vegetals més adients per cada zona i temporada, així com els punts principals per tenir en compte l’èxit.

Una iniciativa que busca, més enllà de proporcionar coneixements sobre horticultura, impulsar una Bellaterra més cohesionada, sana i sostenible. És per això que es va proposar la creació del grup “Hortolans de Bellaterra”, que pretén enfortir llaços entre veïns tot promovent un estil de vida sostenible. T’hi pots unir accedint a aquest formulari.

FOTO: Cedida per la Unió de Veïns de Bellaterra