No es podrà sortir de la comarca a partir de divendres

El confinament comarcal tornarà a estar vigent des d’aquest divendres, 9 d’abril, segons ha avançat TV3. Així els bellaterrencs no podran sortir del Vallès Occidental ni amb la bombolla de convivència, com estava permès des del 15 de març.

El número d’ingressats als hospitals i a les UCI per Covid va en augment en els darrers dies i les previsions apunten a un empitjorament dels indicadors de la i a un increment de casos, amb els efectes que pugui tenir la Setmana Santa. De fet, aquest dimecres ja s’ha notificat un increment de positius, després de dies de xifres més baixes per l’efecte dels festius, quan habitualment hi ha menys diagnòstics. El Procicat es reunirà d’urgència cap a les 14.00 hores i està previst que hi hagi una roda de premsa aquesta tarda per informar sobre els canvis.

FOTO: Mossos d’Esquadra a Bellaterra |Pau Quintana