Ajudes per les escoles públiques del Vallès Occidental

by | abr. 8, 2021 | Societat

La Diputació de Barcelona posa en marxa ajudes destinades als centres educatius públics del Vallès Occidental. En total es tracta d’un pressupost de 1.254.258,00 €, del qual se’n beneficiaran 23 municipis de menys de 300.00 habitants i ens locals de la comarca.

No només seran les escoles de primària i infantil les beneficiàries, sinó també altres centres públics com escoles bressol, de música, arts, d’educació especial i per a persones adultes.

Una ajuda que forma part del Pla de Xoc d’Equipaments responsables 2030, destinat a millorar els centres educatius públics de la província de Barcelona. Un pressupost que contempla aspectes com l’eficiència energètica, la relació dels centres amb el seu entorn i el seu ús públic.

Unes ajudes que arriben a causa de la situació d’envelliment del parc d’escoles i en què els aspectes de manteniment són una de les queixes principals de les famílies, tant pel seu estat de conservació, com per la poca eficiència de les seves instal·lacions.

Les reformes de l’Escoleta

Precisament aquesta va ser la queixa que va portar a les famílies de l’Escoleta de Bellaterra a manifestar-se en més d’una ocasió, fins que, finalment i després de molts esforços es va aconseguir que s’engegués un pla de millora de les infraestructures del centre. Concretament, reclamava la millora dels lavabos, la teulada, el clavegueram o les grades.

Actualment, aquestes obres es troben en la fase 1, i s’espera que en poc temps s’acabin de millorar seguint el Pla de millora que va engegar la Generalitat de Catalunya.

FOTO: Inici escolar a Bellaterra | Laia Tardós

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: