El pla 2019-2023 de l’Ajuntament adaptat a la situació de pandèmia

by | abr. 8, 2021 | Política

El Pla D’actuació de Mandat (PAM) de Cerdanyola del Vallès 2019-2023 va ser adaptat a la taula de reconstrucció econòmica i social per pal·liar els efectes derivats de la COVID-19, una modificació que va ser aprovada al ple del 25 de març per part del govern municipal.

El Pla Mandat gira al voltant de la cohesió social, la cura de les persones vulnerables, el desenvolupament econòmic, una ocupació de qualitat, la qualitat de l’espai públic, la transformació urbanística, la sostenibilitat i l’accessibilitat, la prestació de serveis i la potenciació de Cerdanyola com a ciutat del coneixement.

Així doncs, està dividit en quatre blocs: Cerdanyola justa socialment, Cerdanyola Ciutat del Coneixement, Cerdanyola ciutat amable i sostenible, i per últim, un govern al servei de les persones i de l’excel·lència en la gestió.

El PAM és un mecanisme que pretén enfortir el marc estratègic i operatiu municipals, defineix les accions i projectes a realitzar fins el 2023 perquè els veïns i veïnes puguin fer un seguiment dels compromisos de forma senzilla. El podreu consultar aquí:

També podeu consultar aquest enllaç

FOTO: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès | Diari de Sabadell

Vols llegir més…?

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

S’aprova la liquidació del pressupost 2020 sense el suport de l’oposició

La liquidació del pressupost ha estat aprovada malgrat els vots en contra de l’oposició en un ple extraordinari que s’ha celebrat exclusivament per aquesta finalitat. L’aprovació no era viable debatre-la al ple ordinari, que se celebrarà aquest dilluns perquè el dia 15 d’octubre és quan acabava el termini per fer-ho

Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

Les claus del proper ple ordinari d’octubre a l’EMD

La instal·lació d’un Bicitancat a l’estació de ferrocarrils, les càmeres de vigilància de l’EMD o el compliment dels reglaments de l’administració seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 18 d’octubre a les 20 hores

L’EMD celebrarà un ple extraordinari per a la liquidació del pressupost de 2020

L’EMD celebrarà un ple extraordinari per a la liquidació del pressupost de 2020

L’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) celebrarà demà, dijous 14 d’octubre, un ple extraordinari per aprovar el Compte General de l’Exercici 2020 i on s’aprovaran el conjunt de documents que conformen la liquidació del pressupost i l’estat de situació de la hisenda local s’anomena “compte general”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: