El Pla D’actuació de Mandat (PAM) de Cerdanyola del Vallès 2019-2023 va ser adaptat a la taula de reconstrucció econòmica i social per pal·liar els efectes derivats de la COVID-19, una modificació que va ser aprovada al ple del 25 de març per part del govern municipal.

El Pla Mandat gira al voltant de la cohesió social, la cura de les persones vulnerables, el desenvolupament econòmic, una ocupació de qualitat, la qualitat de l’espai públic, la transformació urbanística, la sostenibilitat i l’accessibilitat, la prestació de serveis i la potenciació de Cerdanyola com a ciutat del coneixement.

Així doncs, està dividit en quatre blocs: Cerdanyola justa socialment, Cerdanyola Ciutat del Coneixement, Cerdanyola ciutat amable i sostenible, i per últim, un govern al servei de les persones i de l’excel·lència en la gestió.

El PAM és un mecanisme que pretén enfortir el marc estratègic i operatiu municipals, defineix les accions i projectes a realitzar fins el 2023 perquè els veïns i veïnes puguin fer un seguiment dels compromisos de forma senzilla. El podreu consultar aquí:

També podeu consultar aquest enllaç

FOTO: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès | Diari de Sabadell