L’Associació d’artistes plàstics de Cerdanyola presenta l’exposició “Un llibre per viure”

by | abr. 12, 2021 | Cultura

L’exposició es pot visitar a la Sala Elisa Arimany (Biblioteca Central) fins al 5 de maig

La Sala Elisa Arimany, ubicada a la plaça Enric Granados, acull l’exposició col·lectiva de l’Associació d’Artistes Plàstics Un llibre per a viure, que es pot visitar fins al 5 de maig. El fil conductor de les obres que es presenten és el llibre i el seu paper en la societat actual.

L’entitat explica en el tríptic editat per l’ocasió que “en un món cada cop més digital i avesat a la tecnologia, en ple confinament, un element ben tradicional pren una renovada rellevància: el llibre”. El grup de 21 artistes participants en la mostra reflexionen “al voltant de la importància del llibre –i en extensió, de la cultura– en una època de crisi sanitària, social i econòmica, i com les pàgines escrites ens ha obert una finestra de llibertat”. Cada artista ha creat la seva obra, que dialoga amb la resta de les creacions.

El grup d’artistes que hi ha participat està format per: Pere Adell, Mariano Álvarez, Marutxi Beaumont, Carme Brasó, Brezo Cagigal, Carme Campaña, Jesús Cera, Montserrat Chamorro, Montserrat Crespo, Jorge Extremera, Elvira Fernández, Eugenio Fernández, Xavier Ferré, Sergi Martinez, Maite Montull, Anna Riverola, Esther Rodríguez, Neus Senties, Manoli Tapias, Dolors Termens i Carlos Utrera.

L’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola del Vallès, formada l’any 1995, recorda que l’entitat està oberta a qualsevol persona amant de l’art i disposada a col·laborar en el desenvolupament, promoció i divulgació de les arts plàstiques a Cerdanyola, “per tal de ser punt de trobada per fomentar l’intercanvi d’idees que permeti desenvolupar una actuació amplia i dinàmica des d’una perspectiva artística actual”.

FOTO: Cartell de l’Exposició “Un llibre per viure”

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La premsa de proximitat (local i comarcal) aguanta amb fermesa: 2.860.000 lectors

La premsa de proximitat (local i comarcal) aguanta amb fermesa: 2.860.000 lectors

La premsa de proximitat fa temps que aixeca el dit per recordar el seu pes en la societat i per dir-li al Govern que necessita un cop de mà. És una evidència que cal prendre mesures per evitar una crisi de la democràcia local a conseqüència del declivi del nombre de lectors de l’anomenada “premsa de casa”.

La UAB organitza una exposició en homenatge a Arcadi Oliveres

La UAB organitza una exposició en homenatge a Arcadi Oliveres

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha organitzat una exposició a la Biblioteca de Ciències Socials com a homenatge al professor Arcardi Oliveres, professor del Departament d’Economia Aplicada de la Facultat d’Economia i Empresa, que va morir aquest mes d’abril del 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: