Un 16,3 % de la població del Vallès Occidental ja ha rebut la primera dosi de vacuna

by | abr. 14, 2021 | Societat

Segons les darreres dades publicades pel Departament de Salut fins aquest darrer dilluns 12 d’abril un 16.3% de la població del Vallès Occidental ha estat vacunada amb la primera dosi de vacuna. Això significa que un total de 152.894 habitants ja s’han vacunat almenys una vegada.

La segona dosi, però, sembla que encara es fa esperar, perquè només són un 5,4% de la població de la comarca qui ja ha rebut també la segona dosi de vacuna, en total 50.958 persones.

De moment, la ciutat de Cerdanyola és la que compta amb un percentatge de població vacunada de primera dosi més alt (18,4% de la població) seguida de Sabadell (17,6% de la població). Una xifra que disminueix lleugerament en el cas de Sant Quirze (17,3%) i de forma més dràstica en el cas de Sant Cugat (14,8%).

Totes les dades en qüestió les trobareu recollides en aquests gràfics:

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

La falta de pluges i l’augment de la temperatura viscuda durant les darreres setmanes ha fet saltar les alarmes sobre el perill que Collserola pateixi un incendi important durant aquest estiu. De fet, ja en són 5 els incendis que han cremat el parc natural en els darrers 2 mesos

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

S’apropa la revetlla de Sant Joan, i amb ella l’arribada de noves directrius per flexibilitzar les mesures anti-covid. Així doncs, cauran el límit de persones que es poden trobar a reunions socials i famliars, ampliarà el nombre màxim de persones que poden seure a taula i s’autoritzarà habilitar espais de ball, com envelats. També es permetrà la reobertura l’oci nocturn

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: