Un 16,3 % de la població del Vallès Occidental ja ha rebut la primera dosi de vacuna

by | abr. 14, 2021 | Societat

Segons les darreres dades publicades pel Departament de Salut fins aquest darrer dilluns 12 d’abril un 16.3% de la població del Vallès Occidental ha estat vacunada amb la primera dosi de vacuna. Això significa que un total de 152.894 habitants ja s’han vacunat almenys una vegada.

La segona dosi, però, sembla que encara es fa esperar, perquè només són un 5,4% de la població de la comarca qui ja ha rebut també la segona dosi de vacuna, en total 50.958 persones.

De moment, la ciutat de Cerdanyola és la que compta amb un percentatge de població vacunada de primera dosi més alt (18,4% de la població) seguida de Sabadell (17,6% de la població). Una xifra que disminueix lleugerament en el cas de Sant Quirze (17,3%) i de forma més dràstica en el cas de Sant Cugat (14,8%).

Totes les dades en qüestió les trobareu recollides en aquests gràfics:

Vols llegir més…?

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang a Bellaterra aquest dijous 22

Nova jornada de donació de sang ubicada al Centre Cívic de Bellaterra aquest dijous 22 de setembre del 2022. Els bellaterrencs i bellaterrenques podran fer les seves donacions de sang en dues franges horàries: de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus”, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: