Segons les darreres dades publicades pel Departament de Salut fins aquest darrer dilluns 12 d’abril un 16.3% de la població del Vallès Occidental ha estat vacunada amb la primera dosi de vacuna. Això significa que un total de 152.894 habitants ja s’han vacunat almenys una vegada.

La segona dosi, però, sembla que encara es fa esperar, perquè només són un 5,4% de la població de la comarca qui ja ha rebut també la segona dosi de vacuna, en total 50.958 persones.

De moment, la ciutat de Cerdanyola és la que compta amb un percentatge de població vacunada de primera dosi més alt (18,4% de la població) seguida de Sabadell (17,6% de la població). Una xifra que disminueix lleugerament en el cas de Sant Quirze (17,3%) i de forma més dràstica en el cas de Sant Cugat (14,8%).

Totes les dades en qüestió les trobareu recollides en aquests gràfics: