Un 16,3 % de la població del Vallès Occidental ja ha rebut la primera dosi de vacuna

by | abr. 14, 2021 | Societat

Segons les darreres dades publicades pel Departament de Salut fins aquest darrer dilluns 12 d’abril un 16.3% de la població del Vallès Occidental ha estat vacunada amb la primera dosi de vacuna. Això significa que un total de 152.894 habitants ja s’han vacunat almenys una vegada.

La segona dosi, però, sembla que encara es fa esperar, perquè només són un 5,4% de la població de la comarca qui ja ha rebut també la segona dosi de vacuna, en total 50.958 persones.

De moment, la ciutat de Cerdanyola és la que compta amb un percentatge de població vacunada de primera dosi més alt (18,4% de la població) seguida de Sabadell (17,6% de la població). Una xifra que disminueix lleugerament en el cas de Sant Quirze (17,3%) i de forma més dràstica en el cas de Sant Cugat (14,8%).

Totes les dades en qüestió les trobareu recollides en aquests gràfics:

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: