Es localitzen 161 kg de droga en una furgoneta després d’un accident a Cerdanyola

by | abr. 15, 2021 | Societat

La Policia Local ha trobat 23 farcells dins una furgoneta al barri de Serraparera

La Policia Local de Cerdanyola del Vallès ha localitzat, la nit del 14 d’abril, 161 kg de cocaïna en una furgoneta que s’havia accidentat al barri de Serraparera.

La passada nit, la Policia Local va rebre l’avís d’un accident entre un cotxe que circulava amb altres estacionats als carrers Roma i Galícia. En arribar al lloc, testimonis van indicar als agents que els ocupants del cotxe havien fugit i que més endavant s’havia amagat una furgoneta que també estava implicada en l’accident.

A l’interior de la furgoneta, els agents van trobar 23 farcells amb 161 kg del què suposen és cocaïna. Després de la troballa, els Mossos d’Esquadra continuen la investigació. 

La furgoneta amb 161kg de droga

FOTO: Cedida Policia de Cerdanyola

Vols llegir més…?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

[Vídeo] Quin és el funcionament de la UAB després de l’atac informàtic?

L’atac informàtic de la UAB ha afectat a més de 40.000 persones i 650.000 arxius. L’assalt s’ha executat amb un ransomware anomenat PYSA. Es tracta d’un programari maliciós que xifra els documents de la víctima i exigeix un alliberament per tornar-hi a accedir. Retratem com es viu la situació des de dins de la Universitat a través de testimonis que ho viuen en primera persona: com es fan les classes?, com és la comunicació entre docents i alumnat?, quines dificultats afegides existeixen dins del campus?

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

El taller de compostatge triomfa a Bellaterra

valoració molt positiva i “satisfactòria” del primer taller de compostatge organitzat per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) i la Plataforma Zero Emissions Objective (ZEO) organitzat el passat 17 d’octubre. L’objectiu del taller era potenciar la seva utilització a Bellaterra, la qual cosa s’ha complert amb èxit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: