[FOTOS] El cribatge massiu de la UAB en imatges

by | abr. 15, 2021 | Societat

Ja fa una setmana que la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) està realitzant un cribatge massiu a l’estudiantat, personal docent i administratiu i de recerca. De moment ja s’han realitzat unes 5.000 proves. Una xifra que seguirà augmentant, fins aquest dijous, quan es donarà per finalitzat aquest cribatge massiu .

Espais de la Universitat com la Plaça Cívica o la Facultat d’Enginyeria s’han habilitat per a l’ocasió. Ho podreu veure a les nostres fotografies:

FOTOGRAFIES: Pau Quintana

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

El veïnat de Valldoreix denuncia el soroll de l’autopista

Barris de Valldoreix fa anys que han de conviure amb el soroll continu que procedeix de l’autopista AP-7. Fa dues dècades, un grup de veïns ja reivindicava solucions per rebaixar el brunzit dels vehicles que pateixen dia i nit.

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a més de preparar els Centres d’Atenció Primària (CAP) per la vacunació de la Covid-19, ha posat en marxa altres punts de vacunació amb l’objectiu de vacunar de forma més àgil i còmoda.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: