[FOTOS] El cribatge massiu de la UAB en imatges

by | abr. 15, 2021 | Societat

Ja fa una setmana que la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) està realitzant un cribatge massiu a l’estudiantat, personal docent i administratiu i de recerca. De moment ja s’han realitzat unes 5.000 proves. Una xifra que seguirà augmentant, fins aquest dijous, quan es donarà per finalitzat aquest cribatge massiu .

Espais de la Universitat com la Plaça Cívica o la Facultat d’Enginyeria s’han habilitat per a l’ocasió. Ho podreu veure a les nostres fotografies:

FOTOGRAFIES: Pau Quintana

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: