Aquest proper Sant Jordi les llibreries sortiran als carrers carregades de novetats literàries. Us portem un recull de 10 llibres recomanats per la Llibreria Paper’s Bellaterra:

“La drecera” de Miquel Martí Serra

“La dreçera” descriu un paisatge desaparegut de l’Empordà a través d’una història que narra el trànsit cap a la vida adulta, el pas dels dies i les estacions. Serà un fill de masovers qui ens descriurà un entorn cada vegada més amenaçat per un nou model de vida urbà.

“L’infinit dins d’un jonc” d’Irene Vallejo

Un recorregut per la vida “d’aquest fascinant artefacte que vam intentar perquè les paraules poguessin viatjar per l’espai i temps”: el llibre. Una peça que contraposa grans clàssics amb obres contemporànies, i reflexiona al voltant del paper dels seus autors, lectors, venedors i protectors dels llibres al llarg de la història.

“La meitat Evanescent” de Brit Bennet

Bennet ens explica la història de dues bessones que decideixen abandonar la seva comunitat negra de Lousiana, cosa que ens convida a pensar sobre el pes dels orígens i com aquests repercuteixen en les nostres decisions, desitjos i expectatives.

“Aquitània” d’Eva García Sáenz de Uturi

Un thriller històric que es remonta a l’any 1137, quan el duc d’Aquitània apareix mort a Compostel·la. Les venjances, incestos, batalles i misteris seran els protagonistes d’una narració Premi Planeta 2020.

“Línia de foc” d’Arturo Pérez Reverte

Inspirada en la Batalla de l’Ebre, aquesta novel·la, narra la història fictícia d’un grup de persones que la nit del 24 de juliol travessen el pont d’un municipi anomenat “Castellets de Segre” on combatran durant deu dies.

“Home a l’aigua” de Javier Reverte

Paròdica i surrealista, aquesta novel·la retrata un cercle de conspiradors auto-anomenats “Els Insurrectes”, propers a l’anarquisme, que reflexionen sobre el “per què” de la vida. En definitiva, el que alguns anomenen “una bufetada al sistema“.

“A cor obert” d’Oriol Mitjà

El polèmic epidemiòleg publica aquest llibre amb la intenció de compartir la seva vida privada, pensaments i reflexions íntimes en relació a la seva experiència prèvia i la seva intervenció en la lluita de la Covid-19 a Catalunya.

A més, d’aquestes novetats literàries, els llibreters de Paper’s Bellaterra ens recomanen:

Llibres d’introspecció:

En aquets últims mesos s’ha posat el focus en la salut mental i l’auto-coneixença i, aprofitant l’ocasió, en Miguel, de la Llibreria Paper’s ens recomana llibres d’instrospecció personal, que reflexionen al voltant de l’energia vital i la realització personal: “El poder del ahora”, d’Eckhart Tolle i “Piense y hágase rico” de Napoleon Hill.

Dedicat als més petits de la casa:

“Exploració a la Granja”

La Nino, llibretera de Paper’s aposta per la literatura infantil amb “Exploració a la Granja” , amb alegres històries per llegir amb veu alta i aprendre jugant amb una llanterna de cartró.

Per als amants de la cuina:

“Delicious Martha”

També ens recomana “Delicious Martha”, que de forma amena i lleugera, ens convida a explorar el món de la cuina a través d’una alimentació sana, proposa menús, consells i valoracions nutricionals.