“Descobreix avui si el teu gos és portador de Leishmània”

by | abr. 16, 2021 | Comerços Amics

Saps que la Leishmaniosi es pot tractar si es diagnostica a temps? Saps que només tardem 15 minuts en analitzar-ho i es pot saber amb una senzilla analítica?

És per aquest motiu que des de la clínica i veterinària FamilyCan Bellaterra estan fent una Campanya de Detecció Precoç de la Leishmaniosi, una malaltia que pot afectar els nostres gossos i que no sempre es manifesta amb símptomes clars.

De fet, les dades de la campanya de l’any passat ja van ser molt positives i és que van poder diagnosticar, tractar i salvar 6 gossos veïns de Bellaterra. Donat l’èxit de l’any passat, aquest 2021 FamilyCan està repetint la campanya, que inclou una extracció de sang i un test ràpid en 15 minuts, a un preu de promoció de 40 euros fins al mes de maig.

Per fer-ho caldrà demanar cita al telèfon 661.333.597 (també per WhatsApp) o per e-mail familycanbellaterra@gmail.com

Però que causa la Leishmània i perquè afecta als nostres animals ara?


Un dels motius és que vivim en una zona amb molta presència del paràsit Leishmània causant de la Leishmaniosi, una de les malalties més greus i freqüents que afecten els nostres gossos.

És per això, que cal seguir una estratègia de prevenció i control supervisada per un veterinari, que inclogui un diagnòstic precoç de la malaltia. Durant els mesos de febrer, març i abril és quan podem detectar amb més fiabilitat els gossos que han contret la Leishmaniosi durant l’estiu anterior.

És doncs el moment més indicat per fer una petita analítica i descartar que el nostre gos estigui començant a desenvolupar la malaltia tot i que no en veiem els símptomes encara. En l’actualitat disposem de diferents eines per evitar la malaltia. Combinant-les adequadament aconseguirem una protecció superior al 90% contra la Leishmaniosi.

Contacta amb el nostre equip veterinari per establir un PLA ANTI-LEISHMÀNIA adaptat al teu gos i a la teva família. L’any 2020 van testar 30 gossos bellaterrens i el 20% van donar positiu.

FOTO: Una prova de Leishmaniosi a FamilyCan Bellaterra

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: