Les claus del proper ple ordinari de l’EMD

by | abr. 16, 2021 | Política

El proper ple de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra tindrà lloc aquest dilluns 19 d’abril a les 20 hores. Un cop més se celebrarà en format virtual, en una sessió que podreu seguir en directe seguint aquest enllaç.

En aquesta ocasió, s’informarà sobre la desestimació de la nova centralitat a Bellaterra, en relació a la possible peatonalitat de la Plaça del Pi i es presentaran fins a vuit mocions conjuntes dels grups municipals ERC-Acord Municipal i Convergent’s.

En primer lloc, pel que fa a la mateixa EMD, els dos grups demanen transparència econòmica, informació sobre la gestió comptable i pressupostària i una auditoria dels comptes, així com la millora i regulació de la comunicació institucional de Bellaterra.

En segon lloc, en relació a millores a l’entorn, reclamen dotar a Bellaterra de comunicació peatonal entre carrers i col·legis, una intervenció al Camí Antic, la revisió i adequació de la senyalització dels passos de vianants, la i l’arranjament de la Riera que connecta amb el Passatge de la Creu.

Els precs i preguntes de la ciutadania, es podran presentar a info@emdbellaterra.cat fins el diumenge 18 d’abril a les 20 hores.

Aquí us adjuntem l’ordre del dia preparat:

FOTO: Edifici de l’EMD de Bellaterra | Laia Tardós

Vols llegir més…?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Aquesta darrera setmana l’Entitat Municipal Descentralitzada més propera a Bellaterra, l’EMD de Valldoreix va viure un episodi de dures contra l’oposició valldoreixenca, integrada pel PSC, ERC i la CUP. El president de l’administració de Junts per Valldoreix, Josep Puig, denunciava que el govern de l’administració se sentia “maltractat” per les “contínues queixes i acusacions” dels tres partits contra el govern.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: