Com serà finalment el Sant Jordi a Bellaterra?

by | abr. 21, 2021 | Cultura

Bellaterra optarà, un any més, per un Sant Jordi sense parades d’associacions ni d’altres activitats culturals o literàries. Només es permetrà la parada de llibres del quiosc i llibreria Paper’s, just davant de la seva botiga, a la Plaça del Pi.

Així ho ha indicat l’EMD de Bellaterra coordinat amb l’Ajuntament de Cerdanyola i la Policia Local, que ha decidit seguir les instruccions més estrictes dins el Pla Específic de Sant Jordi elaborat pel Procicat.

El mateix passarà en d’altres poblacions com Barcelona o Cerdanyola que només permetran parades per llibreries o floristeries professionals, just davant del seu negoci. Per tant, no hi haurà una concentració de parades a cap passeig, plaça o carrer.

Cerdanyola al seu torn, organitzarà activitats culturals com contacontes a l’aire lliure, una marató de lectura per Youtube, teatre en Streaming, concurs fotogràfic per Instagram, xerrades on-line, exposicions o tallers en petit format. Sant Cugat, per la seva banda, organitzarà una trentena d’activitats on les manifestacions artístiques seran l’eix vertebrador. Finalment, Sabadell signarà llibres sense grans concentracions i espaiat en el temps. De fet, els autors ja estan signant durant els dies previs. Podeu veure la programació completa de Cerdanyola aquí, Sant Cugat aquí i Sabadell aquí.

A Bellaterra hi haurà només la parada de la llibreria Paper’s i la signatura de fins a 7 autors que vindran a Bellaterra durant el matí i/o la tarda (indiquem els horaris més a baix). Tot, amb la col·laboració dels bars i restaurants de Bellaterra, el Club, el Condis, l’EMD, la Unió de Veïns, BellaterraDiari i l’Associació Bellaterra Comerç (ABC).

Al següent link pots veure la valoració del Sant Jordi de l’any 2020 a Bellaterra i del Sant Jordi “alternatiu” o Dia del Llibre i la Rosa que es va celebrar arreu i excepcionalment el mes de juliol del 2020, també a Bellaterra.

Pel que fa a la signatura de llibres d’autors a Bellaterra assistiran:

Tomàs Alcoverro (9.30h)

Gabriel Martínez (10.30 i 18.30h)

Jordi Querol (12.30h)

Magdalena Albero (12.30h i 18.30h)

Alira Guzmán (16h)

Andrés Pagani (16.30h)

Carlos Azagra (17.30h)

FOTOGRAFIES: Llibres dels autors i autores convidats/des | Pau Quintana

Cartell de la jornada elaborat per la llibreria i quiosc Paper’s

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: