El Bus per la independència visitarà Bellaterra dimarts vinent

by | abr. 22, 2021 | Política

El Bus per la Independència visitarà Bellaterra aquest proper dimarts 27 d’abril. Serà a la Plaça del pi de les 9 hores a les 9.30 hores.

Tot i això, serà ja a partir del dia de Sant Jordi el Bus per la Independència començarà a recórrer els municipis del Vallès Occidental. Un autobús serigrafiat amb imatges del 52%, que va començar a circular el 9 d’abril per la comarca del Barcelonès per r reivindicar la majoria independentista de vots i demanar un Govern per “fer front a la urgència social i nacional, i que faci acció independentista”.

Som el 52%. Ara República Catalana” i “52% dels vots, 74 escons: independència ara” són els lemes que ens recorda aquest vehicle que, en concret, passarà per Sabadell, Terrassa, Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Bellaterra, Palau-solità i Plegamans, Matadepera i Sant Cugat del Vallès.

El vicepresident de l’Assemblea David Fernàndez va explicar que que aquest autobús “vol transmetre un missatge molt clar als nostres polítics: recordar que som el 52% i instar a tenir una legislatura on es faci efectiva la independència de Catalunya“. Ha afegit que l’Assemblea “no vol només un govern independentista, sinó un govern que faci accions independentistes. Les bases no entendrien que el nou executiu no treballi en aquesta direcció“.

FOTO: El Bus per la independència | Cedida per ANC Bellaterra

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Les claus del proper ple de l’Ajuntament de Cerdanyola

Les claus del proper ple de l’Ajuntament de Cerdanyola

Aquest dijous a les 17h l’Ajuntament de Cerdanyola celebrarà la sessió ordinària del ple municipal del mes de maig de forma telemàtica. Es podrà seguir a través d’aquest enllaç. A les 16h es durà a terme, també telemàticament, l’audiència ciutadana.

3 consellers vallesans al nou govern català

3 consellers vallesans al nou govern català

Ja s’ha investit a Pere Aragonès com a 132è president de la Generalitat de Catalunya i, a comptagotes s’ha anat sabent qui ocuparia cadascuna de les conselleries repartides entre Esquerra Republicana de Catalunya i Junts per Catalunya. Parlem d’un total de 14 consellers, 1 més que en la legislatura passada i 3 dels quals són cares conegudes al Vallès Occidental.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: