El Bus per la independència visitarà Bellaterra dimarts vinent

by | abr. 22, 2021 | Política

El Bus per la Independència visitarà Bellaterra aquest proper dimarts 27 d’abril. Serà a la Plaça del pi de les 9 hores a les 9.30 hores.

Tot i això, serà ja a partir del dia de Sant Jordi el Bus per la Independència començarà a recórrer els municipis del Vallès Occidental. Un autobús serigrafiat amb imatges del 52%, que va començar a circular el 9 d’abril per la comarca del Barcelonès per r reivindicar la majoria independentista de vots i demanar un Govern per “fer front a la urgència social i nacional, i que faci acció independentista”.

Som el 52%. Ara República Catalana” i “52% dels vots, 74 escons: independència ara” són els lemes que ens recorda aquest vehicle que, en concret, passarà per Sabadell, Terrassa, Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Bellaterra, Palau-solità i Plegamans, Matadepera i Sant Cugat del Vallès.

El vicepresident de l’Assemblea David Fernàndez va explicar que que aquest autobús “vol transmetre un missatge molt clar als nostres polítics: recordar que som el 52% i instar a tenir una legislatura on es faci efectiva la independència de Catalunya“. Ha afegit que l’Assemblea “no vol només un govern independentista, sinó un govern que faci accions independentistes. Les bases no entendrien que el nou executiu no treballi en aquesta direcció“.

FOTO: El Bus per la independència | Cedida per ANC Bellaterra

Vols llegir més…?

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

Transparència, urbanisme i contractació al primer ple de l’any 2022

La pròrroga dels contractes dels serveis relacionats amb la via pública, l’estudi urbanístic de Bellaterra realitzat per la Diputació de Barcelona i el portal de transparència de l’EMD han estat els principals protagonistes del primer ple municipal de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra d’aquest dilluns, 17 de gener celebrat de forma telemàtica a les 20h i que es pot recuperar en aquest enllaç.

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà (ERC) no renovarà la seva candidatura

Helena Solà, portaveu del Grup Municipal d’ERC a Cerdanyola no es presentarà a les pròximes eleccions, per tant, no rennovarà candidatura. La decisió la va fer pública el passat 13 de gener.

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

El primer ple ordinari de l’any 2022 a l’EMD de Bellaterra ja és aquí

a proposta d’un nou nomenament com a vocal – en aquest cas Carles Triginer-, La renúncia de Txus Cornellana, la pròrroga contractes del servei relacionats amb la via publica i l’anàlisi de la densitat d’habitatges; seran alguns dels temes principals d’aquest proper ple ordinari que celebrarà l’Entitat Descentralitzada de Bellaterra (EMD) el proper dilluns 17 de gener a les 20 hores.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: