El Bus per la independència visitarà Bellaterra dimarts vinent

by | abr. 22, 2021 | Política

El Bus per la Independència visitarà Bellaterra aquest proper dimarts 27 d’abril. Serà a la Plaça del pi de les 9 hores a les 9.30 hores.

Tot i això, serà ja a partir del dia de Sant Jordi el Bus per la Independència començarà a recórrer els municipis del Vallès Occidental. Un autobús serigrafiat amb imatges del 52%, que va començar a circular el 9 d’abril per la comarca del Barcelonès per r reivindicar la majoria independentista de vots i demanar un Govern per “fer front a la urgència social i nacional, i que faci acció independentista”.

Som el 52%. Ara República Catalana” i “52% dels vots, 74 escons: independència ara” són els lemes que ens recorda aquest vehicle que, en concret, passarà per Sabadell, Terrassa, Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Bellaterra, Palau-solità i Plegamans, Matadepera i Sant Cugat del Vallès.

El vicepresident de l’Assemblea David Fernàndez va explicar que que aquest autobús “vol transmetre un missatge molt clar als nostres polítics: recordar que som el 52% i instar a tenir una legislatura on es faci efectiva la independència de Catalunya“. Ha afegit que l’Assemblea “no vol només un govern independentista, sinó un govern que faci accions independentistes. Les bases no entendrien que el nou executiu no treballi en aquesta direcció“.

FOTO: El Bus per la independència | Cedida per ANC Bellaterra

Vols llegir més…?

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

El govern de l’EMD rebutja posar un servei de bar al centre cívic bellaterrenc 

La petició d’instal·lar un servei de bar descentralitzat de la Plaça del Pi ha estat un dels punts estrella del ple ordinari que ha celebrat aquest dilluns l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, de forma virtual, que podreu recuperar a través d’aquest enllaç. També s’hi ha aprovat la licitació per gestionar el servei de bar del Centre Cívic del Turó de Sant Pau i s’ha aprovat per unanimitat la delegació del cobrament dels deutes de l’antic bar del Turó de Sant Pau a la Diputació.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: