El Bus per la Independència visitarà Bellaterra aquest proper dimarts 27 d’abril. Serà a la Plaça del pi de les 9 hores a les 9.30 hores.

Tot i això, serà ja a partir del dia de Sant Jordi el Bus per la Independència començarà a recórrer els municipis del Vallès Occidental. Un autobús serigrafiat amb imatges del 52%, que va començar a circular el 9 d’abril per la comarca del Barcelonès per r reivindicar la majoria independentista de vots i demanar un Govern per “fer front a la urgència social i nacional, i que faci acció independentista”.

Som el 52%. Ara República Catalana” i “52% dels vots, 74 escons: independència ara” són els lemes que ens recorda aquest vehicle que, en concret, passarà per Sabadell, Terrassa, Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Bellaterra, Palau-solità i Plegamans, Matadepera i Sant Cugat del Vallès.

El vicepresident de l’Assemblea David Fernàndez va explicar que que aquest autobús “vol transmetre un missatge molt clar als nostres polítics: recordar que som el 52% i instar a tenir una legislatura on es faci efectiva la independència de Catalunya“. Ha afegit que l’Assemblea “no vol només un govern independentista, sinó un govern que faci accions independentistes. Les bases no entendrien que el nou executiu no treballi en aquesta direcció“.

FOTO: El Bus per la independència | Cedida per ANC Bellaterra