FOTOS | Sant Jordi a Bellaterra 2021

by | abr. 23, 2021 | Cultura

Aquest any Bellaterra ha sortit als carrers en una Diada de Sant Jordi encara anb certes restriccions. Els bellaterrencs i bellaterrenques han estat acompanyats per parades de llibres i roses de Paper’s Bellaterra i amb la presència d’alguns autors i autores que ens visitaran al llarg del dia.

Des de BellaterraDiari hem seguit la jornada fent algunes entrevistes als autors.

Aquí en teniu algunes imatges:

FOTOGRAFIES: Sant Jordi a la Plça del Pi | Aina Sanllehí Galera

Vols llegir més…?

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

l Teatre Ateneu de Cerdanyola acollirà a l’obra La dona del tercer segona, el divendres 10 de desembre a les 20h. Es tracta d’un monòleg que reflexiona sobre les malalties mentals i és interpretat per Àurea Màrquez. La recaptació serà a benefici de la campanya de la Marató de TV3 2021, dedicada a la salut mental.

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

“Qüestionar la política democràtica ha facilitat que la dreta pugi a escala mundial”. Aquesta ha estat una frase que ha ressonat al centre cívic de Bellaterra aquest dijous al vespre, dia 1 de desembre. Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Comunicació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: