Ja s’han obert les inscripcions pel Campus d’Estiu del Club Bellaterra, per als mesos de juliol i inicis de setembre.

Activitats divertides i creatives per a nens i nens de 3 a 16 anys, que gaudiran d’un estiu ple d’activitats basades en l’esport a càrrec dels monitors del Club en el seu Campus d’Estiu 2021.

Aquest any, per adaptar-se a la situació de pandèmia, les places estaran limitades a l’aforament permès i els grups seran reduïts i per edats en un horari de 9 a 13.30 hores o de 9 a 17 hores amb servei d‘acollida de 8 a 9 hores.

Per als més menuts, de P3 i P4 hi haurà l’esplai, dedicat a la psicomotricitat, cursos de piscina, l’educació en valors, sortides setmanals i setmanes temàtiques.

Activitats de multiesport aniran dirigides a als alumnes d’entre P5 i tercer de primària, amb també cursos de piscina, sortides setmanals a més de ciclisme virtual i tot tipus d’esports.

Finalment, als d’entre quart de primària i quart d’ESO podran escollir entre la modalitat de pàdel, on es treballarà tècnica, tàctica i vídeo anàlisi o Hip Hop, amb activitats de tècnica i coreografies.

Les famílies que hi inscriguin dos germans o més tindran un descompte d’un 5%. Trobareu més informació a la web de Club Bellaterra o contactant a comunicacions@club-bellaterra.com o al  93 580 25 42.

FOTO: Activitats dins del Campus Estiu | Cedida pel Club Bellaterra