Obertes les inscripcions pel Campus d’Estiu del Club Bellaterra

by | abr. 26, 2021 | Esports

Ja s’han obert les inscripcions pel Campus d’Estiu del Club Bellaterra, per als mesos de juliol i inicis de setembre.

Activitats divertides i creatives per a nens i nens de 3 a 16 anys, que gaudiran d’un estiu ple d’activitats basades en l’esport a càrrec dels monitors del Club en el seu Campus d’Estiu 2021.

Aquest any, per adaptar-se a la situació de pandèmia, les places estaran limitades a l’aforament permès i els grups seran reduïts i per edats en un horari de 9 a 13.30 hores o de 9 a 17 hores amb servei d‘acollida de 8 a 9 hores.

Per als més menuts, de P3 i P4 hi haurà l’esplai, dedicat a la psicomotricitat, cursos de piscina, l’educació en valors, sortides setmanals i setmanes temàtiques.

Activitats de multiesport aniran dirigides a als alumnes d’entre P5 i tercer de primària, amb també cursos de piscina, sortides setmanals a més de ciclisme virtual i tot tipus d’esports.

Finalment, als d’entre quart de primària i quart d’ESO podran escollir entre la modalitat de pàdel, on es treballarà tècnica, tàctica i vídeo anàlisi o Hip Hop, amb activitats de tècnica i coreografies.

Les famílies que hi inscriguin dos germans o més tindran un descompte d’un 5%. Trobareu més informació a la web de Club Bellaterra o contactant a comunicacions@club-bellaterra.com o al  93 580 25 42.

FOTO: Activitats dins del Campus Estiu | Cedida pel Club Bellaterra

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: