L’edició en paper del mes d’abril

by | abr. 27, 2021 | BellaterraDiari en Paper

Ja heu fet un cop d’ull a les vostres bústies? Segurament els bellaterrencs i bellaterrenques ja heu rebut l’edició de BellaterraDiari en paper del mes d’abril. També us deixem per aquí la versió digital.

Hi parlem de llibres i sobre com han fet front a la situació de pandèmia, de cultura i de la seva convivència amb les restriccions estipulades durant aquestes mesos. També us fem cinc cèntims del darrer Ple Ordinari de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, parlem de l’aposta de l’Ajuntament de Cerdanyola, per feminitzar el nomenclàtor i del darrer abocament il·legal sancionat a Bellaterra.

FOTO: L’edició de BellaterraDiari en paper | Aina Sanllehí Galera

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: