L’edició en paper del mes d’abril

by | abr. 27, 2021 | BellaterraDiari en Paper

Ja heu fet un cop d’ull a les vostres bústies? Segurament els bellaterrencs i bellaterrenques ja heu rebut l’edició de BellaterraDiari en paper del mes d’abril. També us deixem per aquí la versió digital.

Hi parlem de llibres i sobre com han fet front a la situació de pandèmia, de cultura i de la seva convivència amb les restriccions estipulades durant aquestes mesos. També us fem cinc cèntims del darrer Ple Ordinari de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, parlem de l’aposta de l’Ajuntament de Cerdanyola, per feminitzar el nomenclàtor i del darrer abocament il·legal sancionat a Bellaterra.

FOTO: L’edició de BellaterraDiari en paper | Aina Sanllehí Galera

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ja és aquí l’edició en paper del mes de maig

Ja és aquí l’edició en paper del mes de maig

Ja és aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de maig. Aquesta vegada, hem reflexionat sobre l’afectació que la pandèmia ha tingut en la nostra manera de treballar i, per tant, en el nostre estil de vida

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: