L’edició en paper del mes d’abril

by | abr. 27, 2021 | BellaterraDiari en Paper

Ja heu fet un cop d’ull a les vostres bústies? Segurament els bellaterrencs i bellaterrenques ja heu rebut l’edició de BellaterraDiari en paper del mes d’abril. També us deixem per aquí la versió digital.

Hi parlem de llibres i sobre com han fet front a la situació de pandèmia, de cultura i de la seva convivència amb les restriccions estipulades durant aquestes mesos. També us fem cinc cèntims del darrer Ple Ordinari de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra, parlem de l’aposta de l’Ajuntament de Cerdanyola, per feminitzar el nomenclàtor i del darrer abocament il·legal sancionat a Bellaterra.

FOTO: L’edició de BellaterraDiari en paper | Aina Sanllehí Galera

Vols llegir més…?

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Nou BellaterraDiari en paper d’aquest mes de setembre!

Ja tenim aquí l’edició del BellaterraDiari en paper del mes de setembre, amb la mirada posada a la Festa Major de Bellaterra 2021. El veïnat i les entitats ens fan una valoració, però a més us convidem a què sigueu vosaltres mateixos/es que ens en feu la vostra valoració! Ho podreu fer a través del codi QR que adjuntem o accedint a aquest enllaç.

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

L’edició de BellaterraDiari en paper del mes de juliol ja és al carrer

Ja podreu trobar a les vostres bústies i als vostres comerços la nova edició del BellaterraDiari en paper per aquest mes de juliol. Un número que hem dedicat, sobretot, la Festa Major de Bellaterra fixant-nos en la seva trajectòria des que va néixer, l’any 1983, fins l’actualitat, assenyalant algunes dates significatives, que podreu trobar al nostre eix cronològic

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: