Tests d’antígens gratuïts per les PIMES i autònoms de Catalunya

by | abr. 27, 2021 | Societat

PIMEC i MAPFRE ofereixen tests ràpids d’antígens gratuïts en un cribratge massiu per preveure i detectar els contagis de Covid-19 dins les empreses amb l’objectiu de garantir la continuïtat de l’activitat econòmica.

Els tests es faran a totes les empreses que es puguin desplaçar al Centre Mèdic Mapfre Salut Barcelona mitjançant cita prèvia, el 28, 29 i 30 d’abril i del 3 al 14 de maig. Per demanar més informació o poder-vos-hi apuntar, accediu a aquest enllaç.

Ho faran a través de la seva filial “Gestió de centres mèdics” amb qui han signat un conveni de col·laboració dins de la campanya sota el nom “Pimec CovidFree”, que la patronal realitza amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El president de PIMEC, Antoni Cañete, ha assegurat que “la realització de tests d’antígens que PIMEC està liderant dins el món empresarial és la millor acció per garantit la continuïtat de l’activitat empresarial amb les màximes garanties per a la salut de les persones mentre segueixi el procés de vacunació de la població”.

FOTO: Cribratge massiu de la UAB | Pau Quintana

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: