PIMEC i MAPFRE ofereixen tests ràpids d’antígens gratuïts en un cribratge massiu per preveure i detectar els contagis de Covid-19 dins les empreses amb l’objectiu de garantir la continuïtat de l’activitat econòmica.

Els tests es faran a totes les empreses que es puguin desplaçar al Centre Mèdic Mapfre Salut Barcelona mitjançant cita prèvia, el 28, 29 i 30 d’abril i del 3 al 14 de maig. Per demanar més informació o poder-vos-hi apuntar, accediu a aquest enllaç.

Ho faran a través de la seva filial “Gestió de centres mèdics” amb qui han signat un conveni de col·laboració dins de la campanya sota el nom “Pimec CovidFree”, que la patronal realitza amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El president de PIMEC, Antoni Cañete, ha assegurat que “la realització de tests d’antígens que PIMEC està liderant dins el món empresarial és la millor acció per garantit la continuïtat de l’activitat empresarial amb les màximes garanties per a la salut de les persones mentre segueixi el procés de vacunació de la població”.

FOTO: Cribratge massiu de la UAB | Pau Quintana