Hey Pulled Pork: El nou producte fet per bellaterrencs

by | abr. 28, 2021 | Comerços Amics

El Pulled Pork causa furor i està de moda. Food & Mambo, una empresa gestionada per bellaterrencs i coneguda per molts veïns i veïnes, se suma a aquesta creixent tendència culinària oferint la seva millor versió per gaudir-ho a casa de moltes maneres diferents: en sandvitxos, pastes i arrossos, amanides, tacos, pizzes, amb patates i ous… Alguns veïns i amics han participat en les proves de tast i molts estan esperant a poder-lo comprar.

Ametller Origen també l’ha tastat i els hi ha encantat. Ja el podeu comprar als seus establiments i així també donar suport  al projecte de Food & Mambo, empresa de catèring i alimentació bellaterrenca.

#HeyPulledPork és un producte innovador, transgressor, molt versàtil i fàcil de regenerar, que neix amb la idea de facilitar els àpats. Un fons de nevera molt pràctic!

#HeyPulledPork És secret de porc cuinat amb amor a baixa temperatura durant moltes hores, amb matisos mexicans i un toc asiàtic.

Trobareu moltes idees al seu compte @heypulledpork a Instagram.

Vols llegir més…?

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns organitza un taller de compostatge

La Unió de Veïns de Bellaterra (UvB) ha organitzat per aquest diumenge, 17 d’octubre un taller de compostatge a l’aire lliure. Una iniciativa que neix amb la intenció de dona a conèixer l’ús dels millors adobs pel jardí i que permetin un estalvi en diners, però també en emissions de CO2

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: