El Pulled Pork causa furor i està de moda. Food & Mambo, una empresa gestionada per bellaterrencs i coneguda per molts veïns i veïnes, se suma a aquesta creixent tendència culinària oferint la seva millor versió per gaudir-ho a casa de moltes maneres diferents: en sandvitxos, pastes i arrossos, amanides, tacos, pizzes, amb patates i ous… Alguns veïns i amics han participat en les proves de tast i molts estan esperant a poder-lo comprar.

Ametller Origen també l’ha tastat i els hi ha encantat. Ja el podeu comprar als seus establiments i així també donar suport  al projecte de Food & Mambo, empresa de catèring i alimentació bellaterrenca.

#HeyPulledPork és un producte innovador, transgressor, molt versàtil i fàcil de regenerar, que neix amb la idea de facilitar els àpats. Un fons de nevera molt pràctic!

#HeyPulledPork És secret de porc cuinat amb amor a baixa temperatura durant moltes hores, amb matisos mexicans i un toc asiàtic.

Trobareu moltes idees al seu compte @heypulledpork a Instagram.