S’apropa el cap de setmana del Roser de Maig

by | abr. 28, 2021 | Societat

S’apropa el cap de setmana de Festa Major de Cerdanyola del Vallès. Durant el Roser de Maig, diversos actes tindran lloc a diferents espais de la ciutat, l’assistència a les quals requerirà en la majoria dels casos la reserva d’entrades gratuïtes a través del web www.cerdanyola.cat

Aquest any s’ha apostat per artistes locals, que oferiran diversos concerts i espectacles. Els trobareu recollits en aquest programa:

FOTO: Espectacle de Pep Plaza | Tot Cerdanyola

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

La falta de pluges i l’augment de la temperatura viscuda durant les darreres setmanes ha fet saltar les alarmes sobre el perill que Collserola pateixi un incendi important durant aquest estiu. De fet, ja en són 5 els incendis que han cremat el parc natural en els darrers 2 mesos

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

S’apropa la revetlla de Sant Joan, i amb ella l’arribada de noves directrius per flexibilitzar les mesures anti-covid. Així doncs, cauran el límit de persones que es poden trobar a reunions socials i famliars, ampliarà el nombre màxim de persones que poden seure a taula i s’autoritzarà habilitar espais de ball, com envelats. També es permetrà la reobertura l’oci nocturn

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: