Una recomanació pel Dia Internacional de la Dansa

by | abr. 29, 2021 | Cultura

Avui és el Dia Internacional de la Dansa, que se celebra cada 29 d’abril per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre, l’any 1727, considerat el pare del ballet modern.

Aprofitant l’ocasió, des de Bellaterra Diari us volem recomanar que feu una ullada al recull de projeccions que s’han fet des de Cerdanyola del Vallès, en motiu de la celebració del Festival Primavera de Cinedansa.

Una iniciativa de l’associació Plat Artístic, que va començar el 15 d’abril i que finalitza tot just avui, 29 d’abril. Enguany, s’ha celebrat la sisena edició del festival de Primavera s’ha adaptat a la situació de pandèmia, oferint un programa de projeccions presencial i virtual

De nou, la dansa i el cinema dedicat a aquesta disciplina centren les pel·lícules del festival, que arriben des de països com els Estats Units, Alemanya, Regne Unit, Canadà, Rusia, Espanya, Corea del Sud, Finlàndia o Països Baixos. 

El festival també ha buscat relacionar-se amb la ciutat des de l’inici. El primer dia de projeccions, ja es va mostrar el curtmetratge Invisible and forgotten, que es relaciona amb l’exposició del Museu d’Art de Cerdanyola  Deesses invisibles. El podreu visionar a continuació:

FOTO: De Plat Artístic cedida pel Tot Cerdanyola

Vols llegir més…?

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Entrevista Marín: ‘Com més global sigui el món, més rellevància té l’ancoratge local’

Quina és la salut del panorama comunicatiu actual? Com ha evolucionat els darrers anys? Quina responsabilitat tenim cadascun dels actors socials en l’elaboració de periodisme de qualitat? Quins són els models de negoci amb els quals se sustenta l’ofici actualment? I quin és el model idoni per assegurar-nos un periodisme independent? I en el cas del periodisme local?

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

Recomanacions mediàtiques per aquest estiu 2022

S’acaba la setmana de recomanacions culturals, en què hem pogut fer un petit tastet de llibres, sèries, pel·lícules i novetats musicals en català, però amb ella no voldríem passar per alt, el panorama mediàtic català i els nous continguts que s’hi fan periòdicament. És per això que farem una petita repassada a la varietat de podcasts i creadors de contingut en català que s’aproximen des de fa poc al món radiofònic i mediàtic. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: