Una recomanació pel Dia Internacional de la Dansa

by | abr. 29, 2021 | Cultura

Avui és el Dia Internacional de la Dansa, que se celebra cada 29 d’abril per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre, l’any 1727, considerat el pare del ballet modern.

Aprofitant l’ocasió, des de Bellaterra Diari us volem recomanar que feu una ullada al recull de projeccions que s’han fet des de Cerdanyola del Vallès, en motiu de la celebració del Festival Primavera de Cinedansa.

Una iniciativa de l’associació Plat Artístic, que va començar el 15 d’abril i que finalitza tot just avui, 29 d’abril. Enguany, s’ha celebrat la sisena edició del festival de Primavera s’ha adaptat a la situació de pandèmia, oferint un programa de projeccions presencial i virtual

De nou, la dansa i el cinema dedicat a aquesta disciplina centren les pel·lícules del festival, que arriben des de països com els Estats Units, Alemanya, Regne Unit, Canadà, Rusia, Espanya, Corea del Sud, Finlàndia o Països Baixos. 

El festival també ha buscat relacionar-se amb la ciutat des de l’inici. El primer dia de projeccions, ja es va mostrar el curtmetratge Invisible and forgotten, que es relaciona amb l’exposició del Museu d’Art de Cerdanyola  Deesses invisibles. El podreu visionar a continuació:

FOTO: De Plat Artístic cedida pel Tot Cerdanyola

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

La premsa de proximitat (local i comarcal) aguanta amb fermesa: 2.860.000 lectors

La premsa de proximitat (local i comarcal) aguanta amb fermesa: 2.860.000 lectors

La premsa de proximitat fa temps que aixeca el dit per recordar el seu pes en la societat i per dir-li al Govern que necessita un cop de mà. És una evidència que cal prendre mesures per evitar una crisi de la democràcia local a conseqüència del declivi del nombre de lectors de l’anomenada “premsa de casa”.

La UAB organitza una exposició en homenatge a Arcadi Oliveres

La UAB organitza una exposició en homenatge a Arcadi Oliveres

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha organitzat una exposició a la Biblioteca de Ciències Socials com a homenatge al professor Arcardi Oliveres, professor del Departament d’Economia Aplicada de la Facultat d’Economia i Empresa, que va morir aquest mes d’abril del 2021.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: