La UAB organitza una exposició en homenatge a Arcadi Oliveres

by | maig 4, 2021 | Cultura

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha organitzat una exposició a la Biblioteca de Ciències Socials com a homenatge al professor Arcardi Oliveres, professor del Departament d’Economia Aplicada de la Facultat d’Economia i Empresa, que va morir aquest mes d’abril del 2021.

Una exposició que a més de poder visitar presencialment accedint a la Planta Baixa de la Biblioteca, podreu seguir en format en línia, i que gira al voltant de les quatre grans facetes d’Arcadi Oliveres: economista, activista, pacifista i divulgador.

A escala econòmica, en destaca la seva visió ètica, ja que procurava lluitar per “una economia al servei de tothom” estudiant aspectes com la indústria militar, el paper de les grans corporacions o la globalització.

Des del punt de vista de l’activisme i pacifisme, en aquesta exposició es desvela la presència d’Arcadi a sindicats d’estudiants, moviments impulsats pel cristianisme progressista, la lluita antifranquista, el pacifisme, l’antiglobalització o l’independentisme d’esquerres.

Finalment, també es remarca la seva tasca divulgadora “inesgotable”, que es concreta en l’assistència a més de cinc-centes conferències l’any, així ho explica Albert Recio Andreu, professor del mateix departament.

Vols llegir més…?

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

El Teatre Ateneu fomenta la cultura i la solidaritat per la Marató de TV3

l Teatre Ateneu de Cerdanyola acollirà a l’obra La dona del tercer segona, el divendres 10 de desembre a les 20h. Es tracta d’un monòleg que reflexiona sobre les malalties mentals i és interpretat per Àurea Màrquez. La recaptació serà a benefici de la campanya de la Marató de TV3 2021, dedicada a la salut mental.

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

Tresserras confia en el canvi social per aconseguir noves polítiques

“Qüestionar la política democràtica ha facilitat que la dreta pugi a escala mundial”. Aquesta ha estat una frase que ha ressonat al centre cívic de Bellaterra aquest dijous al vespre, dia 1 de desembre. Joan Manuel Tresserras, doctor en Ciències de la Comunicació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: