“Cerdanyola Ciutat del Coneixement” és la nova marca de la ciutat que l’Ajuntament presentarà aquest dijous sis de maig a les dos quarts de set.

Ho farà en un acte que comptarà amb la participació de l’alcalde Carlos Cordón; el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Javier Lafeunte; la directora del Parc Sincrotró ALBA, Caterina Biscari; el director del Parc Tecnològic del Vallès, Antoni Lluch; la Directora del Parc de Recerca de la UAB, Rosa maria Sebastián i el president de Cerdanyola Empresarial, Jaume Maranges.

Una presentació que tindrà lloc al Plató de la Llucana, però que també es podrà seguir virtualment pel Canal de l’Ajuntament.

Per què ciutat del Coneixement?

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès considera que el seu terme municipal compta amb la primera gran concentració d’instal·lacions de recerca de gran envergadura del Sud d’Europa, així com empreses del coneixement. Parlem d’espais com la Universitat Autònoma de Barcelona o l’única font de llum de sincrotró que existeix a Espanya i una de les més recents construïdes a Europa, el Sincrotró ALBA.

Què significa apostar per una marca de ciutat?

“Les estratègies de marca atrauen talent, turistes i inversions i incideixen en l’autoestima de la població reforçant el conjunt de valors que orienten el desenvolupament“, així ho explica l’Ajuntament de Cerdanyola, que considera que en un moment en què la ciutat pateix les conseqüències socials i econòmiques de la crisi sanitària cal centrar esforços en potenciar la ciutat.

Concretament, en paraules de l’Alcalde Carlos Cordón “Som una ciutat disposada a ser una eina eficaç de transferència de coneixement. És per això que des de l’Ajuntament creiem que ha arribat el moment de posar en valor totes les potencialitats que té la nostra ciutat per mostrar-les al món i construir major benestar per a la ciutadania de Cerdanyola.”