MAPA | Quins accidents de trànsit ha patit Bellaterra els darrers anys?

by | maig 5, 2021 | Mobilitat, Successos

A partir de l’11 de maig la velocitat màxima de circulació en els pobles i ciutats de tot l’estat passarà a ser de 20 i 30 quilòmetres per hora enlloc de 50 quilòmetres per hora, com fins ara. En concret, s’haurà de circular com a màxim a 20 quilòmetres per hora a les vies amb plataforma única, a 30 a les vies d’un únic carril per sentit i a 50 a les vies de 2 o més carrils per sentit.

És una de les noves mesures que va aprovar el govern espanyol el passat mes de novembre amb l’objectiu de calmar el trànsit urbà, reduir el soroll ambiental, millorar la qualitat de vida i mobilitat de la ciutadania, però sobretot, per reduir l’accidentalitat urbana.

Els darrers accidents de trànsit a Bellaterra

En el cas de Bellaterra, són diversos els accidents que en els últims 5 anys hem reportat des de Bellaterra Diari. Us en fem un recull en aquest mapa interactiu que podreu consultar. En les icones de color vermell se senyalitza un espai on hi ha hagut un accident en els darrers 5 anys. Si hi cliqueu podreu saber el lloc exacte de l’accident i un enllaç que us portarà a la notícia en què en parlàvem.

FOTO: Accidents a la Plaça del Pi | Laia Tardós

Vols llegir més…?

Comencen les obres de la instal·lació ‘Bicitancat’

Comencen les obres de la instal·lació ‘Bicitancat’

Primers passos perquè s’haniliti el ‘Bicitancat’ a Bellaterra. Aquest dilluns, dia 28 de desembre, han començat la construcció de la instal·lació del recinte, i es preveu que acabi demà, dia 29 de desembre. El ‘Bicitancat’ es tracta d’un espai d’estacionament grauït d’aquests vehicles, una iniciativa a càrrec dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) amb l’objectiu de potenciar la mobilitat sostenible. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: