Segon cribratge massiu a la UAB

by | maig 5, 2021 | Societat

Comença un nou cribratge massiu a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) adreçat a tota la comunitat universitària. Seran els dies 5 i 6 de maig de 9 hores a 19.30 hores i el dia 7 de maig de 9 hores a 15 hores quan s’habilitarà la Plaça Cívica per fer PCRs i tests serològics ràpids.

Hi podrà assistir tota la comunitat universitària (estudiants, professors i altres professionals) sempre i quan siguin persones asimptomàtiques i que no hagin estat vacunades.

El primer cribratge a la UAB

No és el primer cribratge que s’organitza a la UAB. De fet fa poc més d’un mes que la UAB va organitzar-ne un primer que va reunir al voltant de 10 mil participants en un primer amb resultats de 0,56% de positius i 3,54% de persones amb presència d’anticossos.

Visita aquí la galeria de fotos del primer cribratge massiu de la UAB

FOTO: Primer cribratge massiu a la UAB | Pau Quintana

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: