Comença un nou cribratge massiu a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) adreçat a tota la comunitat universitària. Seran els dies 5 i 6 de maig de 9 hores a 19.30 hores i el dia 7 de maig de 9 hores a 15 hores quan s’habilitarà la Plaça Cívica per fer PCRs i tests serològics ràpids.

Hi podrà assistir tota la comunitat universitària (estudiants, professors i altres professionals) sempre i quan siguin persones asimptomàtiques i que no hagin estat vacunades.

El primer cribratge a la UAB

No és el primer cribratge que s’organitza a la UAB. De fet fa poc més d’un mes que la UAB va organitzar-ne un primer que va reunir al voltant de 10 mil participants en un primer amb resultats de 0,56% de positius i 3,54% de persones amb presència d’anticossos.

Visita aquí la galeria de fotos del primer cribratge massiu de la UAB

FOTO: Primer cribratge massiu a la UAB | Pau Quintana