L’Ajuntament de Cerdanyola convida a anar caminant o en bici a escoles i instituts

by | maig 6, 2021 | Mobilitat, Societat

Avui en motiu de la celebració del Dia Internacional d’anar en bici i a peu a l’Escola, l’Ajuntament de Cerdanyola ha promogut una jornada especialment dedicada a desplaçar-se en bici o a peu fins als centres educatius.

L’Escola Bellaterra i d’altres del municipi de Cerdanyola com l’escola Bressol Municipal Cordelles, La Sínia, la Turó Guiera, d’entre altres, són les que han participat en aquesta iniciativa orientada a visualitzar la necessitat de construir itineraris sostenibles i segurs, posant èmfasi en aquells que passen per zones escolars.

Una acció que s’emmarca dins del marc del Projecte de Camins escolars i el Projecte Educatiu de ciutat amb la idea de promoure un model de mobilitat saludable i sostenible a partir de desplaçaments a peu, bicicleta i transport públic.

Des del projecte de Camins escolars, s’ha calculat que un de cada quatre infants espanyols pateix problemes de salut com l’obesitat o el sobrepès causada, en part, per la manca d‘activitat física i esport. A més, la iniciativa també ha tingut en compte aspectes com el desenvolupament de l’autonomia personal dels infants, dificultada per la sensació d’inseguretat a l’espai públic.

Cartell de la Jornada | Ajuntament de Cerdanyola

FOTO: Trajecte escolar a Bellaterra | Laia Tardós

Vols llegir més…?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

Obligatorietat del certificat Covid als interiors: “com ho viu Bellaterra?

El Certificat Covid Digital de la UE s’ha de presentar, a partir d’aquest divendres 3 de desembre, als interiors de restaurants i gimnasos i als visitants de les residències. El fet es L’ampliació del certificat, que ja va ser validada judicialment pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha entrat en vigor aquesta mitjanit.

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

Què faran els bellaterrencs pel pont de desembre?

em sortit al carrer i hem preguntat als bellaterrencs i bellaterrenques quin era les activitats que farien pel pont. La majoria han decidit aprofitar el fred i la neu i, així anar-se’n a esquiar, majoritàriament cap a la Cerdanya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: