S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

by | maig 6, 2021 | Societat

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a més de preparar els Centres d’Atenció Primària (CAP) per la vacunació de la Covid-19, ha posat en marxa altres punts de vacunació amb l’objectiu de vacunar de forma més àgil i còmoda.

Espais com el Centre Cívic Arraona-Merinals i el Casal Cívic Rogelio Soto de Sabadell, el Centre Cívic Ca n’Animguet de Barberà del Vallès o el Centre Cívic Montserrat Roig de Terrassa ja estan habilitats com a punt de vacunació, a més d’altres de la resta del territori que podreu consultar en aquesta llista.

Com avança la vacunació per franges d’edat?

El 10 de maig començarà la vacunació per a les persones d’entre 50 i 59 anys, un grup força nombrós i també una part important de les persones que acaben ingressades a les unitats de cures intensives. Així mateix, es preveu que sigui al mes de juny quan es convoqui al grup de 40 a 49 anys. També es mantenen obertes les cites per a les persones de més de 60 anys que quedin pendents de vacunar.

Es preveu que aquest dimecres se superin els 2 milions de persones que hauran rebut almenys una dosi d’alguna vacuna, segons va assegurar fa pocs dies el vicepresident del govern amb funcions de president, Pere Aragonès.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: