S’habiliten nous punts de vacunació a la comarca

by | maig 6, 2021 | Societat

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a més de preparar els Centres d’Atenció Primària (CAP) per la vacunació de la Covid-19, ha posat en marxa altres punts de vacunació amb l’objectiu de vacunar de forma més àgil i còmoda.

Espais com el Centre Cívic Arraona-Merinals i el Casal Cívic Rogelio Soto de Sabadell, el Centre Cívic Ca n’Animguet de Barberà del Vallès o el Centre Cívic Montserrat Roig de Terrassa ja estan habilitats com a punt de vacunació, a més d’altres de la resta del territori que podreu consultar en aquesta llista.

Com avança la vacunació per franges d’edat?

El 10 de maig començarà la vacunació per a les persones d’entre 50 i 59 anys, un grup força nombrós i també una part important de les persones que acaben ingressades a les unitats de cures intensives. Així mateix, es preveu que sigui al mes de juny quan es convoqui al grup de 40 a 49 anys. També es mantenen obertes les cites per a les persones de més de 60 anys que quedin pendents de vacunar.

Es preveu que aquest dimecres se superin els 2 milions de persones que hauran rebut almenys una dosi d’alguna vacuna, segons va assegurar fa pocs dies el vicepresident del govern amb funcions de president, Pere Aragonès.

Vols llegir més…?

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

S’obre un nou CUAP al Vallès Occidental, coincidint amb la sisena onada de Covid

Coincidint amb la sisena onada de la Covid-19, entra en funcionament un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) al Vallès Occidental, concretament a Rubí. Ha entrat en funcionament de manera progressiva durant les festes de Nadal. El nou punt mèdic, permet atendre urgències de baixa i mitjana complexitat amb major resolució i millors instal·lacions.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: