La Unió de veïns convida al veïnat a un col·loqui sobre la nova proposta de model urbanístic

by | maig 10, 2021 | Societat

La Unió de veïns de Bellaterra (UvB) convoca el veïnat de Bellaterra a fer un repàs i col·loqui sobre la seva proposta de model urbanístic, el nou Pla Director Urbanístic (PDU). Una reunió que tindrà lloc aquest dijous 13 a les 19 hores i a la que podreu accedir de forma virtual, a la plataforma zoom, a través d’aquest enllaç.

Un aspecte que es comença a treballar l’any 2017

La Unió de Veïns ja fa temps que està treballant en la transició cap a un nou model urbanístic més respectuós amb el Medi Ambient. Un procés que va començar amb un estudi urbanístic i ambiental de Bellaterra, que es va presentar en obert a tothom el Novembre de 2017.

Això va servir per defensar projectes com el del Parc de la Bonaigua davant l’Ajuntament i l’AMB o per l’Estudi de la Dependència del Carboni de Bellaterra, realitzat a 2017 per un grup de Màster de l’Escola d’Arquitectura del Vallés i, en detinitiva, per elaborar la proposta de nou model urbanístic de Bellaterra.

Un dels prinicpals objectius era la conversió de les parcel·les unifamiliars residencials en bi-familiars o, fins i tot, tri-familiars, en funció de la seva mida i sense modificar la morfologia de “ciutat jardí” de Bellaterra.

La idea de projecte es va presentar a l’EMD oficialment l’octubre de 2019 i també es va donar a conéixer, de manera informal, als tècnics d’urbanisme de l’Ajuntament de Cerdanyola.

Actualment, fa més d’un any que l’urbanista Sebastià Jornet està duent a terme un estudi finançat per la Diputació de Barcelona, que encara es troba en fase de redacció i del que l’EMD ja ha rebut un primer esborrany.

La UvB convida al veïnat a assistir-hi

Per tant, un tema que la Unió de Veïns considera “capdal” per Bellaterra, i que pretén tractar en aquesta reunió virtual on també s’hi ha convidat l’EMD a participar. És per això que fa una crida a tot el veïnat interessat a assistir-hi.

Aquí trobareu les l’enllaç i les dades per assistir-hi:

https://zoom.us/j/93295257106?pwd=Zjc0QlFYZTREbEtyUkJPRThZbjF4dz09

ID de reunió: 932 9525 7106

Codi d’accés: 759978

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: