La Unió de veïns convida al veïnat a un col·loqui sobre la nova proposta de model urbanístic

by | maig 10, 2021 | Societat

La Unió de veïns de Bellaterra (UvB) convoca el veïnat de Bellaterra a fer un repàs i col·loqui sobre la seva proposta de model urbanístic, el nou Pla Director Urbanístic (PDU). Una reunió que tindrà lloc aquest dijous 13 a les 19 hores i a la que podreu accedir de forma virtual, a la plataforma zoom, a través d’aquest enllaç.

Un aspecte que es comença a treballar l’any 2017

La Unió de Veïns ja fa temps que està treballant en la transició cap a un nou model urbanístic més respectuós amb el Medi Ambient. Un procés que va començar amb un estudi urbanístic i ambiental de Bellaterra, que es va presentar en obert a tothom el Novembre de 2017.

Això va servir per defensar projectes com el del Parc de la Bonaigua davant l’Ajuntament i l’AMB o per l’Estudi de la Dependència del Carboni de Bellaterra, realitzat a 2017 per un grup de Màster de l’Escola d’Arquitectura del Vallés i, en detinitiva, per elaborar la proposta de nou model urbanístic de Bellaterra.

Un dels prinicpals objectius era la conversió de les parcel·les unifamiliars residencials en bi-familiars o, fins i tot, tri-familiars, en funció de la seva mida i sense modificar la morfologia de “ciutat jardí” de Bellaterra.

La idea de projecte es va presentar a l’EMD oficialment l’octubre de 2019 i també es va donar a conéixer, de manera informal, als tècnics d’urbanisme de l’Ajuntament de Cerdanyola.

Actualment, fa més d’un any que l’urbanista Sebastià Jornet està duent a terme un estudi finançat per la Diputació de Barcelona, que encara es troba en fase de redacció i del que l’EMD ja ha rebut un primer esborrany.

La UvB convida al veïnat a assistir-hi

Per tant, un tema que la Unió de Veïns considera “capdal” per Bellaterra, i que pretén tractar en aquesta reunió virtual on també s’hi ha convidat l’EMD a participar. És per això que fa una crida a tot el veïnat interessat a assistir-hi.

Aquí trobareu les l’enllaç i les dades per assistir-hi:

https://zoom.us/j/93295257106?pwd=Zjc0QlFYZTREbEtyUkJPRThZbjF4dz09

ID de reunió: 932 9525 7106

Codi d’accés: 759978

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

La falta de pluges i l’augment de la temperatura viscuda durant les darreres setmanes ha fet saltar les alarmes sobre el perill que Collserola pateixi un incendi important durant aquest estiu. De fet, ja en són 5 els incendis que han cremat el parc natural en els darrers 2 mesos

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

S’apropa la revetlla de Sant Joan, i amb ella l’arribada de noves directrius per flexibilitzar les mesures anti-covid. Així doncs, cauran el límit de persones que es poden trobar a reunions socials i famliars, ampliarà el nombre màxim de persones que poden seure a taula i s’autoritzarà habilitar espais de ball, com envelats. També es permetrà la reobertura l’oci nocturn

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: