Demanen reconvertir el camp de golf Can Sant Joan en un parc públic

by | maig 11, 2021 | Societat

Diverses entitats ecologistes i comerços de la comarca demanen reconvertir el camp de golf de Can Sant Joan en un parc interurbà compartit entre els municipis de Rubí i Sant Cugat amb objectius mediambientals i de salut.

La Plataforma “Reconvertim el Camp de Golf Rubí-Sant Cugat del Vallès” és qui reclama que INCASOL, propietària del terreny cedeixi la titularitat als Ajuntaments del dos municipis amb l’aportació d’un fons per a la transició ecològica.

Demanen que “no es destinin més recursos públics a una activitat esportiva restringida que comporta un greu impacte ambiental” i creuen necessari treballar conjuntament amb els Ajuntaments, entitats ambientals i la ciutadania.

A més, exigeixen que es modifiqui el Pla Parcial del Parc d’Activitats Econòmiques , que s’impulsi una actuació prioritària de biodiversitat per restaurar el paisatge malmès i que l’espai millori la connectivitat i biodiversitat amb l’espai del torrent dels Alous i la basa dels Alous, creant així un itinerari d’interès natural compartit.

FOTO: Camp de golf actual | Cedida Tot Sant Cugat

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

La falta de pluges i l’augment de la temperatura viscuda durant les darreres setmanes ha fet saltar les alarmes sobre el perill que Collserola pateixi un incendi important durant aquest estiu. De fet, ja en són 5 els incendis que han cremat el parc natural en els darrers 2 mesos

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

S’apropa la revetlla de Sant Joan, i amb ella l’arribada de noves directrius per flexibilitzar les mesures anti-covid. Així doncs, cauran el límit de persones que es poden trobar a reunions socials i famliars, ampliarà el nombre màxim de persones que poden seure a taula i s’autoritzarà habilitar espais de ball, com envelats. També es permetrà la reobertura l’oci nocturn

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: