Demanen reconvertir el camp de golf Can Sant Joan en un parc públic

by | maig 11, 2021 | Mediambient, Societat

Diverses entitats ecologistes i comerços de la comarca demanen reconvertir el camp de golf de Can Sant Joan en un parc interurbà compartit entre els municipis de Rubí i Sant Cugat amb objectius mediambientals i de salut.

La Plataforma “Reconvertim el Camp de Golf Rubí-Sant Cugat del Vallès” és qui reclama que INCASOL, propietària del terreny cedeixi la titularitat als Ajuntaments del dos municipis amb l’aportació d’un fons per a la transició ecològica.

Demanen que “no es destinin més recursos públics a una activitat esportiva restringida que comporta un greu impacte ambiental” i creuen necessari treballar conjuntament amb els Ajuntaments, entitats ambientals i la ciutadania.

A més, exigeixen que es modifiqui el Pla Parcial del Parc d’Activitats Econòmiques , que s’impulsi una actuació prioritària de biodiversitat per restaurar el paisatge malmès i que l’espai millori la connectivitat i biodiversitat amb l’espai del torrent dels Alous i la basa dels Alous, creant així un itinerari d’interès natural compartit.

FOTO: Camp de golf actual | Cedida Tot Sant Cugat

Vols llegir més…?

Recomanacions d’hàbits saludables i sostenibles per aquest estiu 2022

Recomanacions d’hàbits saludables i sostenibles per aquest estiu 2022

L’estiu és sinònim de vacances i, per tant, de ganes de sortir del niu i explorar nous indrets. Alhora, però, és moment d’habitar els espais naturals i culturals i d’aglomeracions turístiques que tenen un efecte perjudicial pel medi ambient i l’entorn social i cultural.

Recomanacions de cims propers per pujar aquest estiu 2022

Recomanacions de cims propers per pujar aquest estiu 2022

D’entre els cims més emblemàtics de Catalunya, en destaquen diversos que formen part de la nostra zona, situats al Vallès Oriental i Occidental, que recollim en aquesta llista de recomanacions per aquesta setmana mediambiental. Si teniu ganes d’enfilar-vos muntanya amunt sense fer llargues quilometrades, tasteu aquestes propostes! 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: