Demanen reconvertir el camp de golf Can Sant Joan en un parc públic

by | maig 11, 2021 | Mediambient, Societat

Diverses entitats ecologistes i comerços de la comarca demanen reconvertir el camp de golf de Can Sant Joan en un parc interurbà compartit entre els municipis de Rubí i Sant Cugat amb objectius mediambientals i de salut.

La Plataforma “Reconvertim el Camp de Golf Rubí-Sant Cugat del Vallès” és qui reclama que INCASOL, propietària del terreny cedeixi la titularitat als Ajuntaments del dos municipis amb l’aportació d’un fons per a la transició ecològica.

Demanen que “no es destinin més recursos públics a una activitat esportiva restringida que comporta un greu impacte ambiental” i creuen necessari treballar conjuntament amb els Ajuntaments, entitats ambientals i la ciutadania.

A més, exigeixen que es modifiqui el Pla Parcial del Parc d’Activitats Econòmiques , que s’impulsi una actuació prioritària de biodiversitat per restaurar el paisatge malmès i que l’espai millori la connectivitat i biodiversitat amb l’espai del torrent dels Alous i la basa dels Alous, creant així un itinerari d’interès natural compartit.

FOTO: Camp de golf actual | Cedida Tot Sant Cugat

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

Propietaris de terrenys de Collserola s’uneixen per millorar la gestió forestal

Propietaris de terrenys de Collserola s’uneixen per millorar la gestió forestal

Més d’un 60% del Parc Natural de Collserola el formen terrenys privats, gestionats per propietaris que en veure l’estat “d’abandonament” que pateix l’espai verd han volgut teixir sinèrgies. Ho han fet a través de l’associació Collserola Iniciatives amb l’objectiu de reclamar millores en la gestió forestal del parc i, que ajudin d’entre altres objectius a reduir el risc d’incendis

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: