FOTOS | Vaga estudiantil a la UAB

by | maig 12, 2021 | Galeries de fotos, Sense categoria

Els dies 12 i 13 de maig la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) encara una vaga estudiantil per reclamar “compromís contra la crisi educativa”. Ho fan a través de la demanda d’un referèndum vinculant  en què els i les estudiants decideixin si la universitat ha d’oferir l’opció d’avaluació única.

Aquí trobareu un recull de fotografies de la vaga estudiantil:

FOTOS: La vaga estudiantil a la Universitat Autònoma de Barcelona | Jordi Tardós i Aina Sanllehí

Vols llegir més…?

Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

Torna la trobada solidària: ‘cap nen sense pilota’

Arriba la sisena edició de ‘Cap Nen sense pilota’: una trobada de futbol solidària que té com a objectiu ajudar a nens i nenes que pateixen càncer infantil; organitzada pel Centre d’Esports Sabadell F.C.

Set robatoris amb força en comerços a Barberà

Set robatoris amb força en comerços a Barberà

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cerdanyola detenen un home per set robatoris amb força en establiments comercials de Barberà del Vallès. El presumpte autor, de 23 anys, qui vivia en una nau ocupada a Barberà, va entrar a robar fins a quatre vegades al mateix establiment

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: