Obre UMAMI Bellaterra: un nou restaurant de cuina mediterrània i ‘platillos’ per compartir

by | maig 12, 2021 | Comerços Amics

umami

El proper dimarts 18 de maig obrirà oficialment el nou restaurant UMAMI Bellaterra. Situat a l’avinguda Josep Maria Marcet 3 de Bellaterra, el nou espai gastronòmic esdevindrà un punt de trobada per a tots els veïns i veïnes que vulguin gaudir d’una carta mediterrània, vermut, dinars, sopars o zona de copes a la nit.

Els bellaterrencs i cerdanyolencs Lluís Sanchez, Albert Grau, Albert Escoda i el seu xef, Héctor Costa, ens faran gaudir del plaer de la gastronomia i de descobrir, fins i tot, el sabor “Umami”. El nom del nou establiment, paraula que fa referència al cinquè sabor: a més del dolç, el salat, l’àcid o l’amargant.

Ja podeu començar a reservar la vostra taula trucant al 936922095 

UMAMI Bellaterra

Direcció: Avinguda Josep Maria Marcet, 3 

Telèfon: 936922095 

Segueix-los a Instagram

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: