Obre UMAMI Bellaterra: un nou restaurant de cuina mediterrània i ‘platillos’ per compartir

by | maig 12, 2021 | Comerços Amics

umami

El proper dimarts 18 de maig obrirà oficialment el nou restaurant UMAMI Bellaterra. Situat a l’avinguda Josep Maria Marcet 3 de Bellaterra, el nou espai gastronòmic esdevindrà un punt de trobada per a tots els veïns i veïnes que vulguin gaudir d’una carta mediterrània, vermut, dinars, sopars o zona de copes a la nit.

Els bellaterrencs i cerdanyolencs Lluís Sanchez, Albert Grau, Albert Escoda i el seu xef, Héctor Costa, ens faran gaudir del plaer de la gastronomia i de descobrir, fins i tot, el sabor “Umami”. El nom del nou establiment, paraula que fa referència al cinquè sabor: a més del dolç, el salat, l’àcid o l’amargant.

Ja podeu començar a reservar la vostra taula trucant al 936922095 

UMAMI Bellaterra

Direcció: Avinguda Josep Maria Marcet, 3 

Telèfon: 936922095 

Segueix-los a Instagram

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Bones vacances d’estiu, veïns de Bellaterra!

Acabem un curs marcat especialment pels problemes provocats per la pandèmia, però també per l’inici de la vacunació massiva, com a remei més eficaç per fer-hi front. Des de la Unió de Veïns, hem observat que els confinaments han comportat un major coneixement del nostre poble, dels seus carrers i del seu entorn més immediat. I això ha suposat un increment de la consciència que tenim molts aspectes urbanístics i serveis a millorar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: