El Grup Escolta Bellaterra (el Cau) organitza, per primera vegada, un casal d’estiu per a infants d’entre 3 i 12 anys durant l’última setmana de juny i les dues primeres setmanes de juliol.

És la primera vegada que el cau organitza un casal d’estiu, però es tracta d’un projecte que ja va néixer fa un any, el 2020, que es va haver de posposar a causa de la pandèmia.

Quins són els valors del cau?

La seva missió és educar els infants i joves “fent-los protagonistes del seu creixement personal per tal que esdevinguin persones actives, conscients i compromeses amb la societat. “

Es vol crear un espai de valors seguint les idees de sostenibilitat, pluralitat, diversitat, feminisme, esperit crític, natura, vivencialitat, participació i treball en equip amb l’objectiu que els infants i joves s’eduquin a si mateixos durant tota la seva vida.

Què ofereix el casal?


A més, de l’horari de casal d’estiu, de 8.30 hores a 13.30 hores, també ofereixen servei d’acollida matinal, una hora abans de l’inici del casal, servei de menjador – de 13.30h a 15.30h- i acollida de tardes fins les 17.30 hores.

La primera setmana anirà dedicada a la ciència i al descobriment crític de l’entron, la segona es dedicarà a “la tribu”, amb la intenció de treballar tant la natura com la part emocional i la tercera girarà al voltant del circ, la idea de creativitat, la diversitat i la comunicació.

La inscripció, a més, inclou excursions al riu, al bosc o al CosmoCaixa, un dia de piscina a la setmana i la samarreta del casal.

En cas de ser família nombrosa, es farà un descompte del 50% al tercer o quart inscrit i, formant part de l’agrupament i convidant un amic o amiga, es farà un 10% de descompte.

FOTO: Cedida pel Grup Escolta