Gairebé un 28% de la població del Vallès Occidental ja ha rebut almenys la primera dosi de vacuna. Així ho indiquen les dades aportades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Unes xifres que contrasten amb les dades percentuals que teníem de tot just fa un mes, quan era un 16,3% el percentatge de població que havia rebut almenys la primera dosi de vacuna.

Pel que fa a la segona dosi, és un 12,1% de la població del Vallès Occidental que la rebut.

D’una banda, si ens fixem en el cas concret de cada municipi proper, veurem que en tots ells hi ha una clara evolució, però a la població on més ha augmentat el nombre de persones vacunades de primera dosi és Sant Cugat del Vallès, que ha passat de 13.806 persones vacunades a 24.529.

D’altra banda, si ens fixem en les dades percentuals veurem que les localitats on la vacunació avança més de pressa sembla que són Cerdanyola (31%) i Sabadell (29%). D’aquestes, la que compta amb menys proporció de població vacunada seria Sant Cugat, tot i que amb poca diferència (26% de població).