Tertúlia del Fòrum Bellaterra dedicada a la inversió post-pandèmia

by | maig 13, 2021 | Societat

Fòrum Bellaterra organitza una tertúlia dedicada a la inversió en la “post pandèmia”. Tindrà lloc el proper dijous, dia 20 de maig a les 19,30 hores en format virtual.

Joan Marinel-lo, llicenciat en dret, amb estudis superiors de comerç exterior i fundador de Norz Patrimonia, serà un dels ponents juntament amb Ramon Alfonso, economista especialitzat en mercats financers i soci fundador i administrador de Norz Patrimonia. Un acte moderat per la presidenta de Fòrum Bellaterra i metge, Chus Cornellana.

Ja fa gairebé sis anys que el Fòrum Bellaterra celebra aquest tipus d’actes. La darrera tertúlia, dijous 18 de maig va ser la primera edició virtual des que es va decretar l’estat d’alarma. L’emotiu retorn va girar al voltant de les vivències del bellaterrenc Andrés Rueda, gerent d’una residència de Gent Gran a Terrassa.

Aquí trobareu les dades per accedir a la tertúlia virtual i el cartell de la convocatòria:

Enllaç de la trobada

ID: 869 6048 4952

Codi: 374962

FOTO: Darrera trobada del Fòrum Bellaterra | Captura digital

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Un grup de joves recull les deixalles del Camí Verd

Bosses de plàstic, restes d’objectes, envasos, rajoles, llaunes o fins i tot trosssos de teulades són aglunes de les deixalles que embruten el Camí Verd i que aquest dissabte un grup de 7 joves de la zona es van encarregar de recollir de manera voluntària

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Nova jornada de neteja al Camí Verd

Aquest diumenge 25 de juliol tindrà lloc al a Bellaterra la primera jornada de neteja del Camí Verd després de la pandèmia. Una trobada que ha organitzat un jove bellaterrenc, Albert Pantaleoni, que ha convocat als assistents a les 19 hores a la Plaça del Pi amb la intenció de recollir deixalles i netejar el camí

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: