Fòrum Bellaterra organitza una tertúlia dedicada a la inversió en la “post pandèmia”. Tindrà lloc el proper dijous, dia 20 de maig a les 19,30 hores en format virtual.

Joan Marinel-lo, llicenciat en dret, amb estudis superiors de comerç exterior i fundador de Norz Patrimonia, serà un dels ponents juntament amb Ramon Alfonso, economista especialitzat en mercats financers i soci fundador i administrador de Norz Patrimonia. Un acte moderat per la presidenta de Fòrum Bellaterra i metge, Chus Cornellana.

Ja fa gairebé sis anys que el Fòrum Bellaterra celebra aquest tipus d’actes. La darrera tertúlia, dijous 18 de maig va ser la primera edició virtual des que es va decretar l’estat d’alarma. L’emotiu retorn va girar al voltant de les vivències del bellaterrenc Andrés Rueda, gerent d’una residència de Gent Gran a Terrassa.

Aquí trobareu les dades per accedir a la tertúlia virtual i el cartell de la convocatòria:

Enllaç de la trobada

ID: 869 6048 4952

Codi: 374962

FOTO: Darrera trobada del Fòrum Bellaterra | Captura digital