Viviana Hounie obre una sala de pilates

by | maig 13, 2021 | Comerços Amics, Societat

La professora de dansa Viviana Hounie obre una nova sala de pilates per a infants, joves i adults a l’estudi de dansa Viviana Hounie, situat davant de l’estació de Volpelleres a Sant Cugat del Vallès.

Fins ara l’escola oferia classes de ballet, jazz, tango, dansa contemporània, hip-hop i salsa i ritmes llatins dirigida tant als amants de la dansa rigorosa i acadèmica, com pels que busquen en ella una via d’expressió de les emocions i sentiments com a font de benestar físic i espiritual.

Ara incorpora aquesta nova modalitat esportiva que proposa un entrenament físic i mental unint dinamisme i força muscular amb control mental, respiració i relaxació.

Parlem de classes de Pilates Mat i Pilates reformer, a càrrec de la professora Dom Cocaud, que l’escola oferirà gairebé cada dia de la setmana en diferents horaris que podreu consultar a la seva pàgina web.

Viviana Hounie, Estudi de dansa

Adreça: carrer Vic, 28, 2n pis, Sant Cugat (davant de l’estació de Volpelleres FGC)

Telèfon: 93 675 26 04, 650 223 234

Email: info@vivianahounie.com

Web: vivianahounie.com

Facebook: Viviana Hounie Estudi de dansa 

Instagram: vivianahounieestudidedansa

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

Collserola, en alerta màxima pel risc d’incendis aquest estiu

La falta de pluges i l’augment de la temperatura viscuda durant les darreres setmanes ha fet saltar les alarmes sobre el perill que Collserola pateixi un incendi important durant aquest estiu. De fet, ja en són 5 els incendis que han cremat el parc natural en els darrers 2 mesos

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

Decauen els límits de les trobades socials i es permeten espais de ball

S’apropa la revetlla de Sant Joan, i amb ella l’arribada de noves directrius per flexibilitzar les mesures anti-covid. Així doncs, cauran el límit de persones que es poden trobar a reunions socials i famliars, ampliarà el nombre màxim de persones que poden seure a taula i s’autoritzarà habilitar espais de ball, com envelats. També es permetrà la reobertura l’oci nocturn

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: