La professora de dansa Viviana Hounie obre una nova sala de pilates per a infants, joves i adults a l’estudi de dansa Viviana Hounie, situat davant de l’estació de Volpelleres a Sant Cugat del Vallès.

Fins ara l’escola oferia classes de ballet, jazz, tango, dansa contemporània, hip-hop i salsa i ritmes llatins dirigida tant als amants de la dansa rigorosa i acadèmica, com pels que busquen en ella una via d’expressió de les emocions i sentiments com a font de benestar físic i espiritual.

Ara incorpora aquesta nova modalitat esportiva que proposa un entrenament físic i mental unint dinamisme i força muscular amb control mental, respiració i relaxació.

Parlem de classes de Pilates Mat i Pilates reformer, a càrrec de la professora Dom Cocaud, que l’escola oferirà gairebé cada dia de la setmana en diferents horaris que podreu consultar a la seva pàgina web.

Viviana Hounie, Estudi de dansa

Adreça: carrer Vic, 28, 2n pis, Sant Cugat (davant de l’estació de Volpelleres FGC)

Telèfon: 93 675 26 04, 650 223 234

Email: info@vivianahounie.com

Web: vivianahounie.com

Facebook: Viviana Hounie Estudi de dansa 

Instagram: vivianahounieestudidedansa