Viviana Hounie obre una sala de pilates

by | maig 13, 2021 | Comerços Amics, Societat

La professora de dansa Viviana Hounie obre una nova sala de pilates per a infants, joves i adults a l’estudi de dansa Viviana Hounie, situat davant de l’estació de Volpelleres a Sant Cugat del Vallès.

Fins ara l’escola oferia classes de ballet, jazz, tango, dansa contemporània, hip-hop i salsa i ritmes llatins dirigida tant als amants de la dansa rigorosa i acadèmica, com pels que busquen en ella una via d’expressió de les emocions i sentiments com a font de benestar físic i espiritual.

Ara incorpora aquesta nova modalitat esportiva que proposa un entrenament físic i mental unint dinamisme i força muscular amb control mental, respiració i relaxació.

Parlem de classes de Pilates Mat i Pilates reformer, a càrrec de la professora Dom Cocaud, que l’escola oferirà gairebé cada dia de la setmana en diferents horaris que podreu consultar a la seva pàgina web.

Viviana Hounie, Estudi de dansa

Adreça: carrer Vic, 28, 2n pis, Sant Cugat (davant de l’estació de Volpelleres FGC)

Telèfon: 93 675 26 04, 650 223 234

Email: info@vivianahounie.com

Web: vivianahounie.com

Facebook: Viviana Hounie Estudi de dansa 

Instagram: vivianahounieestudidedansa

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Arriba el 5è Aplec de Sant Pau de Riu-Sec

Els Amics de Sant Pau de Riu-Sec celebren el seu 5è Aplec i mostra d’entitats el diumenge 3 d’octubre. Un acte festiu i alhora reivindicatiu organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell que arriba després després de ser posposat el mes de maig a causa de la pandèmia

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

2.745 alumnes comencen curs escolar a Bellaterra

Un total de 2.745 alumnes han començat el curs escolar a algun dels centres educatius que formen part de Bellaterra i el que significa gairebé el mateix nombre d’habitants bellaterrencs i bellaterrenques. Una xifra que reafirma la idea de Bellaterra com a àrea escolar

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: